Γιατί η Πάργα δεν τελειώνει στα τραπεζάκια της παραλίας.
Γιατί η Πάργα δεν είναι μόνο τουριστικός προορισμός.
Γιατί η Πάργα έχει χωριά, καλλιέργειες, προϊόντα.
Γιατί η Πάργα έχει ιστορία, παράδοση και πολιτισμό.
Γιατί η Πάργα είναι σε τόπο εξαίρετου φυσικού κάλλους με πλούσια χλωρίδα και πανίδα.
Γιατί η Πάργα έχει μπροστά της τον ανοιχτό ορίζοντα …
Γιατί η Πάργα έχει ανθρώπους με ανοιχτούς ορίζοντες!

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΠΕΡΔΙΚΙΩΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

Ας μου επιτρέψουν οι φίλοι Περδικιώτες, με όλο το σεβασμό και στα πρόσωπά τους και στον αγώνα τους και τα δίκαιά τους, με τα οποία προσωπικά ταυτίζομαι απόλυτα, να τους δώσω μια συμβουλή, που έχει να κάνει με όλους αυτούς που, πότε με πράξεις, πότε με παραλείψεις τους, στέκονται απέναντί τους, είτε γιατί έχουν προσβληθεί από τον υιό της ηλιθιότητας, είτε γιατί, για λόγους κομματικούς έχουν απολέσει την προσωπική τους ελευθερία.
Εσείς, πρώτοι, και μετά όλοι εμείς που συμφωνούμε και ενισχύουμε τον αγώνα σας, θα πρέπει να στέκεστε όρθιοι, με μόνο υποστήριγμα την επιχειρηματολογία.
Δεν μπορεί κανείς να καταρρίψει αυτήν την επιχειρηματολογία, όταν έχει να κάνει με την προστασία του περιβάλλοντος, από κάθε τι το επικίνδυνο ή βλαβερό.
Προ παντώς οφείλετε να δέχεστε και να αναγνωρίζετε το δικαίωμα όλων των άλλων να εκφράζονται όπως θέλουν, γιατί αυτό επιβάλλει η ίδια η Δημοκρατία.
Παρακολουθώ τις τελευταίες μέρες να τα βάζετε με τα διάφορα ΜΜΕ γιατί φιλοξένησαν διαφορετικές απόψεις ή και αυτές της ΔΕΠΑ, πληρωμένες ή μη.
Είστε άδικοι.
Κυρίως, η ΔΕΠΑ δικαιούται να επιχειρηματολογεί υπέρ των απόψεών της, όχι μόνο με πληρωμένες καταχωρήσεις, αλλά και με απλά δελτία τύπου.
Γιατί εμείς που πιστεύουμε ότι τα επιχειρήματά της δεν πείθουν, ακριβώς πάνω σ’ αυτά πρέπει να στηρίζουμε τη δική μας επιχειρηματολογία.
Εμείς συμμάχους θέλουμε.
Τα μέτωπα δεν μας συμφέρουν.
Ο πανικός ας είναι δικός τους σύμμαχος.
Εμάς μας φτάνει η αισιοδοξία της στέψης τελικά με επιτυχία του αγώνα μας.
Ας είμαστε ενωμένοι για να μην είμαστε νικημένοι, που λέει και το γνωστό απεργιακό σύνθημα.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΙΤΑΝΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου