Γιατί η Πάργα δεν τελειώνει στα τραπεζάκια της παραλίας.
Γιατί η Πάργα δεν είναι μόνο τουριστικός προορισμός.
Γιατί η Πάργα έχει χωριά, καλλιέργειες, προϊόντα.
Γιατί η Πάργα έχει ιστορία, παράδοση και πολιτισμό.
Γιατί η Πάργα είναι σε τόπο εξαίρετου φυσικού κάλλους με πλούσια χλωρίδα και πανίδα.
Γιατί η Πάργα έχει μπροστά της τον ανοιχτό ορίζοντα …
Γιατί η Πάργα έχει ανθρώπους με ανοιχτούς ορίζοντες!

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Η Δήμαρχος Σουλίου, η επιτροπή αγώνα και 200 δημότες, κατέφυγαν στον εισαγγελέα για το ΧΥΤΑ Καρβουναρίου


Στον εισαγγελέα κατέφυγαν, σύμφωνα με το paramythia-online.gr , 200 συνδημότες μας μεταξύ των όποιων η δήμαρχος Σταυρούλα Μπραΐμη και η επιτροπή αγώνα κατά του ΧΥΤΑ Καρβουναρίου, όπου και του παρέδωσαν αίτημα ψήφισμα με σκοπό την εμπλοκή του εισαγγελέα στην υπόθεση της πλημμελής λειτουργίας και των κατασκευαστικών λαθών του ΧΥΤΑ με βάση την έκθεση κόλαφος των επιθεωρητών περιβάλλοντος και τις αυτοψίες της επιτροπής αγώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Εισαγγελέας Θεσπρωτίας κατά την διάρκεια την συνάντησης του με την Δήμαρχο όπου και του παρέδωσε το σχετικό αίτημα με τις 200 υπογραφές, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το σοβαρότατο θέμα και αναμένουμε τις εξελίξεις ελπίζοντας στην οριστική λύση του προβλήματος.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Περιβάλλοντος με το έγγραφό της καλούσε σε γραπτή απολογία τόσο τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου που παρέλαβαν το έργο του ΧΥΤΑ Καρβουναρίου, όσο και το ανάδοχο λειτουργίας αλλά και το σύνδεσμο διαχείρισης των απορριμμάτων. Απολογίες που δεν γνωρίζουμε αν έχουν κατατεθεί.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου