Γιατί η Πάργα δεν τελειώνει στα τραπεζάκια της παραλίας.
Γιατί η Πάργα δεν είναι μόνο τουριστικός προορισμός.
Γιατί η Πάργα έχει χωριά, καλλιέργειες, προϊόντα.
Γιατί η Πάργα έχει ιστορία, παράδοση και πολιτισμό.
Γιατί η Πάργα είναι σε τόπο εξαίρετου φυσικού κάλλους με πλούσια χλωρίδα και πανίδα.
Γιατί η Πάργα έχει μπροστά της τον ανοιχτό ορίζοντα …
Γιατί η Πάργα έχει ανθρώπους με ανοιχτούς ορίζοντες!

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Διαγωνισμός για 6 ναυαγοσώστες στην Πάργα

Ο Δήμαρχος Πάργας προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, με συμπλήρωση τιμολογίου, με κριτήριο κατακύρωσης την τεχνοοικονομικά συμφερότερη πρόσφορα για την παροχή υπηρεσιών ναυαγοσωστικής κάλυψης πολυσύχναστων παραλιών του Δήμου Πάργας.
 
1. Παραλία Λούτσας Δυο(2) θέσεις
2. Παραλία Βάλτου Δυο(2) θέσεις
3. Παραλία Αμμουδιάς Μία(1) θέση
4. Παραλία Λύχνος Μία(1) θέση
 
Συμφώνα με το άρθρο 20 παρ. 13 του ν. 3731/08 και του ΠΔ 28/80, για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεση της παραπάνω εργασίας, προϋπολογισμού Εβδομήντα χιλιάδων (70000) ευρώ με το Φ.Π.Α.
Ημερομηνία διενεργείας του διαγωνισμού ορίζετε η 27/5/2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα έναρξης 09.30 πμ ώρα λήξης 10.00 π.μ στα γραφεία της έδρας του Δήμου, Αχέροντος 29 Καναλάκι. 
Σε περίπτωση επαναληπτικού διαγωνισμού αυτός θα διεξαχθεί στις 31-5-2013, ημέρα Παρασκευή στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.
Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί αναγνωρισμένοι ανάδοχοι του αντικειμένου που δημοπρατείται και που παρέχουν εχέγγυα άρτιας εκτέλεσης, εγγεγραμμένοι στο οικείο επιμελητήριο ή επαγγελματική οργάνωση.
Η εγγύηση για συμμετοχή στο διαγωνισμό ορίζεται σε 1400 ευρώ που θα απευθύνεται στο Δήμο Πάργας (2% του συνολικού προϋπολογισμού).
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τις υπηρεσίες του Δήμου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλέφωνο: 2684029215, Αρμόδια υπάλληλοι: 
Λαμπρούση Β.-Μητρου)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου