Γιατί η Πάργα δεν τελειώνει στα τραπεζάκια της παραλίας.
Γιατί η Πάργα δεν είναι μόνο τουριστικός προορισμός.
Γιατί η Πάργα έχει χωριά, καλλιέργειες, προϊόντα.
Γιατί η Πάργα έχει ιστορία, παράδοση και πολιτισμό.
Γιατί η Πάργα είναι σε τόπο εξαίρετου φυσικού κάλλους με πλούσια χλωρίδα και πανίδα.
Γιατί η Πάργα έχει μπροστά της τον ανοιχτό ορίζοντα …
Γιατί η Πάργα έχει ανθρώπους με ανοιχτούς ορίζοντες!

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Συνάντηση ερασιτεχνικών θιάσων στην Παραμυθιά το Σάββατο στο ετήσιο ραντεβού της ΘΕΑΤΟ


Σάββατο 11 Φλεβάρη θα πραγματοποιηθεί τελικά η εξ αναβολής «5η Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων» με το φετινό τίτλο «Αυλαία και Πάμε» που οργανώνει κάθε Νοέμβρη η ΘΕΑΤΟ στην Παραμυθιά. Όπως σημειώνει η ΘΕΑΤΟ στην ανακοίνωσή της, ο Νοέμβρης του 2011, στον οποίο αρχικά ήταν προγραμματισμένη η Θεατρική Συνάντηση, έμελε να σημαδευτεί με τραγικό τρόπο από την «απουσία» της αγαπημένης Χρύσας Γκορέζη και να καταρρεύσει η «Αυλαία» για την οποία τόσο είχε κοπιάσει μαζί μας.
«Το χτύπημα ήταν τεράστιο γιατί αποκόπηκε ένα κομμάτι της πάλλουσας καρδιάς της ομάδας, με σοβαρές επιπτώσεις σε όλους μας. Όπως θα απαιτούσε όμως και η καλή φίλη, η ΘΕΑΤΟ πρέπει να σηκώσει πάλι το κεφάλι και να συνεχίσει την υπεράσπιση της ιστορίας της και της πολιτιστικής της δράσης.
Με την αμέριστη συμπαράσταση των άλλων θεατρικών ομάδων που είχαν δηλώσει συμμετοχή το Νοέμβρη του 2011, στήνεται ξανά το Σάββατο (11/02) η αυλαία και πάμε για ένα ταξίδι στον θαυμαστό κόσμο του Θεάτρου. Ένα ταξίδι που αυτή τη φορά θα είναι αφιερωμένο στη γλυκιά μας Χρύσα.
Επτά θεατρικές ομάδες απ' την ευρύτερη γειτονιά της Ηπείρου, θα παρουσιάσουν μικρά θεατρικά μονόπρακτα που δένονται σε μια ενιαία παράσταση από γέφυρες διασκευασμένες από τη ΘΕΑΤΟ. Συμμετέχουν: Θεατρική ομάδα Ραφτανιτών, Νέα Ομάδα Θεάτρου Άρτας (ΝΟΘΑ), Ερασιτεχνική θεατρική ομάδα ΡΩΤΑ, Αθεράπευτοι, Θεατρική Ομάδα Δήμου Ζίτσας «Επί σκηνής», Πειραματική Σκηνή Ηγουμενίτσας, Θεατρικό Εργαστήριο Πάργας «Η Αυλαία».
Η παράσταση, όπως πάντα πραγματοποιείται στο Θέατρο στο Καρκαμίσι της Παραμυθιάς στις 8:30 μμ. Σημειώνουμε ότι φέτος θα εγκαινιαστεί για πρώτη φορά ένα «Βραβείο Κοινού για το καλύτερο μονόπρακτο», που θα προκύψει από ψηφοφορία του κόσμου που θα συμμετέχει στην παράσταση.
Η ΘΕΑΤΟ καλεί όλο τον κόσμο που κάθε χρόνο πλαισίωνε την συγκεκριμένη εκδήλωση να προσέλθει έγκαιρα για την καλλίτερη τακτοποίησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου