Γιατί η Πάργα δεν τελειώνει στα τραπεζάκια της παραλίας.
Γιατί η Πάργα δεν είναι μόνο τουριστικός προορισμός.
Γιατί η Πάργα έχει χωριά, καλλιέργειες, προϊόντα.
Γιατί η Πάργα έχει ιστορία, παράδοση και πολιτισμό.
Γιατί η Πάργα είναι σε τόπο εξαίρετου φυσικού κάλλους με πλούσια χλωρίδα και πανίδα.
Γιατί η Πάργα έχει μπροστά της τον ανοιχτό ορίζοντα …
Γιατί η Πάργα έχει ανθρώπους με ανοιχτούς ορίζοντες!

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Εκπτωση 50% στα ΚΤΕΛ για τους φοιτητές που σπουδάζουν μακριά από το σπίτι τους Πηγή: Εκπτωση 50% στα ΚΤΕΛ για τους φοιτητές που σπουδάζουν μακριά από το σπίτι τους

 Εκπτωση 50% στα ΚΤΕΛ για τους φοιτητές που σπουδάζουν μακριά από το σπίτι τους
Από τις 13 Μαΐου τίθεται σε εφαρμογή το άρθρο -ανάσα για τους φοιτητές- σύμφωνα με το οποίο οι φοιτητές δικαιούνται έκπτωση της τάξης του 50% στις μετακινήσεις του με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ.
Συγκεκριμένα, βάσει σύμβασης, την οποία έχει συνάψει το υπουργείο Παιδείας με την Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών συγκοινωνιών (ΚΤΕΛ), οι φοιτητές κάτοχοι της Ακαδημαϊκής Ταυτότητας με την ένδειξη Δελτίο Εισιτηρίου καταβάλλουν:

  • το 50% της κανονικής τιμής του εισιτηρίου σε όλες τις γραμμές των πόλεων όπου εδρεύει η σχολή των δικαιούχων φοιτητών, οι οποίες γραμμές εξυπηρετούνται από υπεραστικά ΚΤΕΛ ΑΕ ή ΚΤΕΛ.
  • το 50% της κανονικής τιμής του εισιτηρίου στις οδικές υπεραστικές γραμμές που συνδέουν τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους με την πόλη που εδρεύει η σχολή των δικαιούχων φοιτητών και αντίστροφα.
  • Στις υπόλοιπες αστικές και υπεραστικές συγκοινωνίες της χώρας στους ανωτέρω φοιτητές χορηγείται έκπτωση 25% επί της κανονικής τιμής του εισιτηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου