Γιατί η Πάργα δεν τελειώνει στα τραπεζάκια της παραλίας.
Γιατί η Πάργα δεν είναι μόνο τουριστικός προορισμός.
Γιατί η Πάργα έχει χωριά, καλλιέργειες, προϊόντα.
Γιατί η Πάργα έχει ιστορία, παράδοση και πολιτισμό.
Γιατί η Πάργα είναι σε τόπο εξαίρετου φυσικού κάλλους με πλούσια χλωρίδα και πανίδα.
Γιατί η Πάργα έχει μπροστά της τον ανοιχτό ορίζοντα …
Γιατί η Πάργα έχει ανθρώπους με ανοιχτούς ορίζοντες!

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ίδρυση Δημοτικής Κίνησης «άλλος δρόμος»



ΚΑΛΕΣΜΑ
Σάββατο, 25 Γενάρη και ώρα 19.00, στο Πνευματικό Κέντρο της Πάργας.
 
    Αγαπήσαμε ένα ταξίδι καινούργιο αλλά και δύσκολο. «Ανοίγουμε πανιά» γεμάτοι αισιοδοξία! Σ’ αυτό το ταξίδι, οι δημότες που μας γνώρισαν ή ήθελαν να μας γνωρίσουν, που συμπορεύονται μαζί μας ή εκτιμούν την προσπάθειά μας, αυτοί που αναζητούν ένα άλλο Δήμο και μια άλλη πολιτική, είναι προσκεκλημένοι.

       Θέλουμε να κερδίσουμε τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου γιατί έχουν βαθύ πολιτικό χαρακτήρα και θα αποτελέσουν σταθμό στον αγώνα του λαού μας για την ανατροπή των μνημονίων και την υπεράσπιση της αυτοδιοίκησης.

      Ένα Δήμο που  θα οργανώνει την αντίσταση του λαού μας ενάντια στις καταστροφικές  πολιτικές των μνημονίων και θα ορθώνει το ανάστημά του απέναντι στην κεντρική εξουσία.                                              

 Να αγωνιστούμε από κοινού για όσα υποβαθμίζουν καθημερινά τη ζωή μας και μετατρέπουν το Δήμο μας σε πεδίο ιδιοτελών συμφερόντων και σε μια κυβέρνηση που ξεπουλά τη χώρα και φτωχοποιεί την κοινωνία.

       Για την επιβίωση της Αυτοδιοίκησης, που πλήττεται βάναυσα και στα τρία χρόνια της μνημονιακής πολιτικής και βρίσκεται ένα βήμα πριν από το γκρεμό.

      Θα αντιτάξουμε στην ιδιοτέλεια στο ψέμα, στους εκβιασμούς, στους παραγοντισμούς μια άλλη λογική, μια άλλη αισθητική για τη Τοπική Αυτοδιοίκηση και τη Δημοκρατία που αγκαλιάζει  και υπολογίζει όλους τους πολίτες και τον καθένα ξεχωριστά.

Το κείμενο της ιδρυτικής διακήρυξης υπογράφουν:
Μάρκου Μαρία, Σιάρμπα Αγ., Τζάκος Λ., Αναστασίου Θωμάς, Γεωργίου  Σπύρος, Γιαννούλη Θεοδώρα, Κιτσώνης Μ., Μάρκου Αναστάσιος, Τζάκος  Γιάννης, Τζιμούλης Σ., Τσάτσης Σπύρος, Τσουμπούλης Σ., Μπόχτης Σπύρος, Πάνου Αν., Τσάνος Πέτρος, Αναστασίου Βασίλειος,  Κωτσαντής Γιάννης, Ντόστας Σπύρος, Τόλης Παναγιώτης, Παναγιώτου Βαγγέλης, Πιτσαρός Βαγγέλης, Σώτος Δ., Βέργας Χ. Νάκος Α. Κατσούκης Β., Τζίμας Γιώργιος,  Νικολάου Ανδρέας,  Ζούλας Γιώργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου