Γιατί η Πάργα δεν τελειώνει στα τραπεζάκια της παραλίας.
Γιατί η Πάργα δεν είναι μόνο τουριστικός προορισμός.
Γιατί η Πάργα έχει χωριά, καλλιέργειες, προϊόντα.
Γιατί η Πάργα έχει ιστορία, παράδοση και πολιτισμό.
Γιατί η Πάργα είναι σε τόπο εξαίρετου φυσικού κάλλους με πλούσια χλωρίδα και πανίδα.
Γιατί η Πάργα έχει μπροστά της τον ανοιχτό ορίζοντα …
Γιατί η Πάργα έχει ανθρώπους με ανοιχτούς ορίζοντες!

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΓΑΣ: «Μαδάει την μαργαρίτα» με τον παιδικό της Αγιάς


Οι παλινωδίες της Δημοτικής Αρχής Πάργας δεν έχουν αρχή και τέλος. Την μία ημέρα ο Δήμαρχος ανακοίνωσε το κλείσιμο του παιδικού σταθμού στην Αγιά, την επομένη βρέθηκε αντιμέτωπος με τους κατοίκους, αμέσως μετά συγκάλεσε το Δημοτικό Συμβούλιο για να επικυρώσει το κλείσιμο τριών παιδικών σταθμών και στη συνέχεια κάτω από τη σφοδρή πίεση που δημιουργήθηκε υποχρεώθηκε να αναστείλει το κλείσιμο....

Έτσι έδωσε παράταση στη λειτουργία του παιδικού σταθμού μέχρι τον Ιούλιο και στη συνέχεια θα μπει λουκέτο ώστε τα νήπια να μοιραστούν στους παιδικούς Πάργας και Ανθούσας. Τον δεύτερο επίσης σχεδιάζει να τον κλείσει όπως ανέφερε στο δημοτικό συμβούλιο.

Το ανεξήγητο είναι ότι η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος επιλέγουν να κλείσουν τον παιδικό στην Αγιά ο οποίος φιλοξενείται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις ενώ αυτός της Πάργας βρίσκεται σε μισθωμένο κτίριο και οι συνθήκες στέγασης δεν είναι οι καλύτερες.

Φυσικά ο Δήμος δεν προτίθεται να δώσει λύση στη μεταφορά των νηπίων αφήνοντας μετέωρες δεκάδες οικογένειες.

Η Δημοτική Αρχή Πάργας αποδεικνύει κι αυτή τη φορά ότι έχει τη μοναδική ικανότητα να προκαλεί καταστάσεις πανικού από το πουθενά! Το κλείσιμο του παιδικού σταθμού στην Αγιά δεν υπακούει σε καμία λογική παρά μόνο σε άλλου είδους σκοπιμότητες για τις οποίες ο Δήμαρχος οφείλει να απολογηθεί στους κατοίκους της περιοχής.

http://www.epiruspost.gr/ipiros/preveza/11638-l--r------.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου