Γιατί η Πάργα δεν τελειώνει στα τραπεζάκια της παραλίας.
Γιατί η Πάργα δεν είναι μόνο τουριστικός προορισμός.
Γιατί η Πάργα έχει χωριά, καλλιέργειες, προϊόντα.
Γιατί η Πάργα έχει ιστορία, παράδοση και πολιτισμό.
Γιατί η Πάργα είναι σε τόπο εξαίρετου φυσικού κάλλους με πλούσια χλωρίδα και πανίδα.
Γιατί η Πάργα έχει μπροστά της τον ανοιχτό ορίζοντα …
Γιατί η Πάργα έχει ανθρώπους με ανοιχτούς ορίζοντες!

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Πάρθηκαν αποφάσεις για έργα σε Ανώγειο, Πάργα, Θεσπρωτικό


Ευχάριστα για τους κατοίκους του Ανωγείου, της Ανθούσας, της Πάργας και του Θεσπρωτικού, είναι τα νέα για την εξέλιξη κάποιων έργων, μετά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας, που πήρε αποφάσεις την Παρασκευή.
Οι αποφάσεις της Επιτροπής αφορούν την βελτίωση της ασφαλτόστρωσης του δρόμου Ανώγειο-Αγία Φανερωμένη Ξηροβονίου, τη μελέτη της Περιφερειακής Οδού Πάργας-Ανθούσας και την ανέγερση δημοτικού σχολείου στο Θεσπρωτικό.
Αναλυτικά οι αποφάσεις που αφορούν την Πρέβεζα από τα πρακτικά της συνεδρίασης είναι:
«Έγκριση του 4ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Υπέρβασης του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Βελτίωση - ασφαλτόστρωση οδού: Ανώγειο - Αγία Φανερωμένη Ξηροβουνίου», συνολικής δαπάνης € 1.388.384,48 με ΦΠΑ, αναδόχου Δημητρίου Φούκα.

Συγκρότηση και ορισμός των μελών της Επιτροπής διεξαγωγής του διαγωνισμού για την ανάθεση εκπόνησης της μελέτης της Π.Ε. Πρέβεζας με τίτλο «Οριστική μελέτη Περιφερειακής Οδού Πάργας – Ανθούσας Ν. Πρέβεζας», προεκτιμώμενης αμοιβής € 361.944,63 με ΦΠΑ.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Ανέγερση Δημοτικού Σχολείου Θεσπρωτικού – κατασκευή», αναδόχου Κοινοπραξίας «ΕΡΓΟΔΟΜΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε. – Ε. ΦΟΝΤΑΡΑΣ», μέχρι την 17-07-2012.

Έγκριση του από 15-02-2012 Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια μελανών εκτυπωτών» Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας έτους 2012.

Εκτός Ημερήσιας Διάταξης: Έγκριση πραγματοποίησης δαπανών, ανά ΚΑΕ, προκειμένου να εξασφαλισθεί η εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας.
Έγκριση δαπανών για τις εκδηλώσεις εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας».

http://pargakanalaki.blogspot.com/2012/03/blog-post_27.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου