Γιατί η Πάργα δεν τελειώνει στα τραπεζάκια της παραλίας.
Γιατί η Πάργα δεν είναι μόνο τουριστικός προορισμός.
Γιατί η Πάργα έχει χωριά, καλλιέργειες, προϊόντα.
Γιατί η Πάργα έχει ιστορία, παράδοση και πολιτισμό.
Γιατί η Πάργα είναι σε τόπο εξαίρετου φυσικού κάλλους με πλούσια χλωρίδα και πανίδα.
Γιατί η Πάργα έχει μπροστά της τον ανοιχτό ορίζοντα …
Γιατί η Πάργα έχει ανθρώπους με ανοιχτούς ορίζοντες!

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

24 ώρες για να σώσουμε τα δάση της Ελλάδας!

24 ώρες για να σώσουμε τα δάση της Ελλάδας! 

Γιατί είναι σημαντικό;

Το μεγάλο ξερίζωμα της Ελλάδας παίρνει εξωφρενικές διαστάσεις. Αυτή τη στιγμή, η κυβέρνηση ετοιμάζει ένα ύπουλο νομοσχέδιο για να χαρίσει τα δάση μας σε καταπατητές. Αν αυτό το έκτρωμα ψηφιστεί, όχι μόνο θα νομιμοποιηθούν ήδη υπάρχουσες παρανομίες, αλλά θα ανοίξει η πόρτα και για νέες καταπατήσεις. Έχουμε όμως μια τελευταία ευκαιρία να τους σταματήσουμε.
Οι Υπουργοί Περιβάλλοντος Γ. Μανιάτης και Ν. Ταγαράς έχουν την πολιτική δύναμη να αποσύρουν το δασοκτόνο νομοσχέδιο, αλλά ελπίζουν ότι με το θόρυβο της εκλογής Προέδρου θα περάσει απαρατήρητο χωρίς αντίδραση απ΄τους πολίτες και τα ΜΜΕ. Το τελευταίο πράγμα που θέλουν οι δύο Υπουργοί σ’αυτή την προεκλογική περίοδο εντυπώσεων είναι μια δημόσια κατακραυγή που θα ξεσκεπάσει το σκανδαλώδες νομοσχέδιο.

Αν ενώσουμε τώρα τις φωνές μας κατά χιλιάδες, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια εκκωφαντική αντίδραση και να τους αποδείξουμε πως το ξεπούλημα των δασών μας θα έχει τεράστιο πολιτικό κόστος και για τους ίδιους και για τα κόμματά τους. Η δύναμή μας είναι στον αριθμό μας – υπόγραψε τώρα για να απαιτήσουμε απ΄τους δύο Υπουργούς να σώσουν τα δάση μας και διάδωσέ το σε φίλους και γνωστούς.

Μας μένουν μόνο 24 ώρες πριν τεθεί το σχέδιο νόμου για ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής. 
 
ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ      ΕΔΩ
 
Ως πολίτες, δηλώνουμε εξοργισμένοι με το σχέδιο σας να χαρίσετε τα δάση της χώρας μας σε καταπατητές. Σας ζητάμε να αποσύρετε αμέσως το νέο δασικό νομοσχέδιο που επιβραβεύει την παρανομία και την αυθαιρεσία. Οφείλετε να προστατεύσετε τη δημόσια γη και το φυσικό πλούτο της χώρας μας για τις επόμενες γενιές.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου