Γιατί η Πάργα δεν τελειώνει στα τραπεζάκια της παραλίας.
Γιατί η Πάργα δεν είναι μόνο τουριστικός προορισμός.
Γιατί η Πάργα έχει χωριά, καλλιέργειες, προϊόντα.
Γιατί η Πάργα έχει ιστορία, παράδοση και πολιτισμό.
Γιατί η Πάργα είναι σε τόπο εξαίρετου φυσικού κάλλους με πλούσια χλωρίδα και πανίδα.
Γιατί η Πάργα έχει μπροστά της τον ανοιχτό ορίζοντα …
Γιατί η Πάργα έχει ανθρώπους με ανοιχτούς ορίζοντες!

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Η ΕΞΕΔΡΑ ΤΗΣ ΔΕΠΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΡΑΠΑ-ΜΑΛΙ


Νύχτα και με συνοδεία σκάφους του Λιμενικού έστησε την εξέδρα η ΔΕΠΑ στην Πέρδικα για να μην γίνει αντιληπτή από τους κατοίκους λίγο πριν τις 10 εχτές το βράδυ.
Οι κάτοικοι της Πέρδικας όμως που επαγρυπνούσαν συγκεντρώθηκαν, παρά το περασμένο της ώρας, και διαμαρτυρήθηκαν.
Αυτή την φορά η ΔΕΠΑ επέλεξε να στήσει την πλωτή εξέδρα 500 μέτρα από την ακτή για να αποφύγει τις αντιδράσεις των Περδικιωτών!
(Πηγή: ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (igoumenitsa) 89,2 fm )



Πέρδικα 7/5/2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Πέρδικας ομόφωνα καταγγέλλει την Κυβέρνηση και την ΔΕΠΑ η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται στην θαλάσσια και αμιγώς τουριστική περιοχή της Πέρδικας, συνεχίζοντας τις εργασίες για την διέλευση του αγωγού φυσικού αερίου μη λαμβάνοντας υπόψιν τις ξεκάθαρες αποφάσεις της Τοπικής Κοινωνίας και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας στις 23 Μαρτίου 2011 με την οποία ΔΕΝ αποδέχεται την εγκατάσταση του σταθμού συμπίεσης και την διέλευση του αγωγού φυσικού αερίου εντός των διοικητικών ορίων της Κοινότητας Πέρδικας καθώς και της ευρύτερης Τουριστικής Ζώνης (Σύβοτα, Πέρδικα, Πάργα).


Ο Λαός της Πέρδικας ενωμένος και αποφασισμένος συνεχίζει τις δυναμικές κινητοποιήσεις και τον αγώνα του, ημέρα και νύχτα μέχρι να ικανοποιηθεί το δίκαιο αίτημά του.


Κάνουμε για μια ακόμα φορά σαφές σε κάθε εμπλεκόμενο φορέα ότι αυτό το έργο στην Πέρδικα και στην ευρύτερη τουριστική ζώνη, ΔΕΝ θα επιτρέψουμε να πραγματοποιηθεί.



Ο δίκαιος αγώνας μας συνεχίζεται…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου