Γιατί η Πάργα δεν τελειώνει στα τραπεζάκια της παραλίας.
Γιατί η Πάργα δεν είναι μόνο τουριστικός προορισμός.
Γιατί η Πάργα έχει χωριά, καλλιέργειες, προϊόντα.
Γιατί η Πάργα έχει ιστορία, παράδοση και πολιτισμό.
Γιατί η Πάργα είναι σε τόπο εξαίρετου φυσικού κάλλους με πλούσια χλωρίδα και πανίδα.
Γιατί η Πάργα έχει μπροστά της τον ανοιχτό ορίζοντα …
Γιατί η Πάργα έχει ανθρώπους με ανοιχτούς ορίζοντες!

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Μετεωρίτης έπεσε στο Ιόνιο

Μετεωρίτης έπεσε ανοιχτά της Κεφαλονιάς, στο θαλάσσιο χώρο του Ιονίου και προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους τόσο του νησιού όσο και σε άλλες περιοχές, αφού έγινε ορατός στην Πάτρα, ακόμη και στην Αθήνα.
Αυτό που έγινε γνωστό χθες είναι ότι ένα φωτεινό στοιχείο έκανε τη «νύχτα μέρα», αναστάτωσε την ευρύτερη περιοχή της Λειβαθούς και του Ελειού και έγινε έντονα αντιληπτό από τους κατοίκους της Κεφαλονιάς.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του νησιού μελετά μαρτυρία κατοίκου, ο οποίος έκανε λόγο για πτώση ενός φωτεινού αντικειμένου (μετεωρίτη) στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα σε Κεφαλονιά και Ζάκυνθο (πιο κοντά στην Κεφαλονιά). Πάντως, οι επιστήμονες δεν ανησυχούν για το φαινόμενο.
Λίγο πριν τις 22:00 χθες το βράδυ κάτοικοι της Πάτρας υποστήριξαν ότι στον ουρανό της αχαϊκής πρωτεύουσας είδαν φωτεινά σώματα να ακολουθούν καθοδική πορεία και να πέφτουν στο θαλάσσιο χώρο του Πατραϊκού.
Άλλες αναφορές κάνουν λόγο για ανάλογο περιστατικό εντοπισμού φωτεινών σωμάτων στον ουρανό και σε περιοχές όπως η Τριών Ναυάρχων και το Σκαγιοπούλειο.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου