Γιατί η Πάργα δεν τελειώνει στα τραπεζάκια της παραλίας.
Γιατί η Πάργα δεν είναι μόνο τουριστικός προορισμός.
Γιατί η Πάργα έχει χωριά, καλλιέργειες, προϊόντα.
Γιατί η Πάργα έχει ιστορία, παράδοση και πολιτισμό.
Γιατί η Πάργα είναι σε τόπο εξαίρετου φυσικού κάλλους με πλούσια χλωρίδα και πανίδα.
Γιατί η Πάργα έχει μπροστά της τον ανοιχτό ορίζοντα …
Γιατί η Πάργα έχει ανθρώπους με ανοιχτούς ορίζοντες!

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

“Φέρε μαζί σου χρόνο” Αφιέρωμα στον Άλκη Αλκαίο με τη συμμετοχή των Μουσικών Συνόλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας


Αθήνα 24/4/2016

Τα Μουσικά Σύνολα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας θα πραγματοποιήσουν αφιέρωμα στον ποιητή και στιχουργό Άλκη Αλκαίο. «Φέρε μαζί σου χρόνο», την Κυριακή 24 Απριλίου 2016 και ώρα 20.00’, στο στούντιο C της Ελληνικής Ραδιοφωνίας (Ραδιομέγαρο Αγ. Παρασκευής) στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Η Ελληνική Μουσική Σκηνή στο Δεύτερο Πρόγραμμα». 

Η συναυλία – αφιέρωμα γίνεται με αφορμή την έκδοση του cd «Φέρε μαζί σου χρόνο» με τραγούδια σε στίχους Άλκη Αλκαίου, μία παραγωγή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Π.Θ. 


Η Συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά από το Δεύτερο Πρόγραμμα σε όλη την Ελλάδα και από τη Φωνή της Ελλάδας σε όλη την Ελληνική Ομογένεια. Η μουσική επιμέλεια και η φωνητική διδασκαλία είναι της Μαρίας Θωίδου. Ερμηνεύει η Ομάδα Φωνητικής Έκφρασης των Μουσικών Συνόλων του Π.Θ.
Στην κιθάρα συνοδεύει ο ενορχηστρωτής Μανόλης Ανδρουλιδάκης. Απαγγέλουν η Βιργινία Αναστασίου και η Νατάσα Αμπατζή. Φιλική συμμετοχή: Θεόδωρος Κοτεπάνος, στο πιάνο και Σταύρος Καβαλιεράτος στο κοντραμπάσο.
Παρουσιάζει η Έλενα Διάκου.


Αν ενδιαφέρεστε να επισκεφθείτε την εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Δεύτερου Προγράμματος (κα Μάρθα Βλαχογιάννη τηλ 2106092506) ώστε να το όνομά σας στη λίστα των προσκεκλημένων καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Επίσης για λόγους ασφαλείας θα πρέπει στην είσοδο να φέρετε μαζί την προσωπική σας ταυτότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου