Γιατί η Πάργα δεν τελειώνει στα τραπεζάκια της παραλίας.
Γιατί η Πάργα δεν είναι μόνο τουριστικός προορισμός.
Γιατί η Πάργα έχει χωριά, καλλιέργειες, προϊόντα.
Γιατί η Πάργα έχει ιστορία, παράδοση και πολιτισμό.
Γιατί η Πάργα είναι σε τόπο εξαίρετου φυσικού κάλλους με πλούσια χλωρίδα και πανίδα.
Γιατί η Πάργα έχει μπροστά της τον ανοιχτό ορίζοντα …
Γιατί η Πάργα έχει ανθρώπους με ανοιχτούς ορίζοντες!

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Δυναμική διαμαρτυρία από τους κατοίκους του δήμου Πάργας για τη "διάσωση" των Κέντρων Υγείας-Απέκλεισαν συμβολικά την Ε.Ο. Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας

Δυναμική διαμαρτυρία από τους κατοίκους του δήμου Πάργας για τη "διάσωση" των Κέντρων Υγείας-Απέκλεισαν συμβολικά την Ε.Ο. Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας
Στο συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας στο ύψος του Μεσοπόταμου προχώρησαν σήμερα το μεσημέρι οι κάτοικοι του δήμου Πάργας για να διεκδικήσουν την καθημερινή και πλήρη λειτουργία των Κέντρων Υγείας του Δήμου Πάργας καθώς και τη στελέχωση του ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο.
IMG 0063
Λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι κάτοικοι και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων από το Καναλάκι, την Πάργα και την Πρέβεζα συγκεντρώθηκαν στην Εθνική Οδό και προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου δηλώνοντας ξεκάθαρα πως δεν πρόκειται να ανεχτούν άλλο την υποβάθμιση των Κέντρων Υγείας του δήμου Πάργας.
IMG 0008
IMG 0038
«Η Κίνηση Πολιτών Πάργας συντονίζει τον αγώνα της με τον αγώνα όλης της κοινωνίας και με όλους τους Συλλόγους, μακριά από συντεχνιακές λογικές, για να αμφισβητήσουμε αυτό το μονόδρομο που μας οδηγεί στο γκρεμό. Δεν θα ζήσουμε σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας! Όλοι μαζί μπορούμε να απαιτήσουμε το σεβασμό που μας αξίζει. Με το σύνθημα αρκετά ανεχτήκαμε, ζητάμε άμεση στελέχωση από ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό επί 24ωρης βάσης των Κέντρων Υγείας, μόνιμη εγκατάσταση ασθενοφόρου και στελέχωση του σταθμού του ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο» επισήμανε στο χαιρετισμό της η εκπρόσωπος της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Πάργας κα Ε. Υφαντή, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πρέβεζας, ο περιφερειακός σύμβουλος Γ. Ζιάκας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γ. Γιαμάς, ο δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας, ο Β. Νάνος εκ μέρους της Περιφερειακής Κίνησης Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο και ο Σ. Ράπτης από την Επιτροπή για την διάσωση των Κέντρων Υγείας.
IMG 0042
Είναι η δεύτερη κινητοποίηση που πραγματοποιούν οι κάτοικοι του δήμου Πάργας για τη διάσωση των Κέντρων Υγείας και δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις προκειμένου να βρεθεί άμεσα λύση στο ζήτημα των Κέντρων Υγείας, το οποίο όπως τόνισαν δεν λύνεται με υποσχέσεις και αγροτικούς γιατρούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου