Γιατί η Πάργα δεν τελειώνει στα τραπεζάκια της παραλίας.
Γιατί η Πάργα δεν είναι μόνο τουριστικός προορισμός.
Γιατί η Πάργα έχει χωριά, καλλιέργειες, προϊόντα.
Γιατί η Πάργα έχει ιστορία, παράδοση και πολιτισμό.
Γιατί η Πάργα είναι σε τόπο εξαίρετου φυσικού κάλλους με πλούσια χλωρίδα και πανίδα.
Γιατί η Πάργα έχει μπροστά της τον ανοιχτό ορίζοντα …
Γιατί η Πάργα έχει ανθρώπους με ανοιχτούς ορίζοντες!

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

NORMA the band

 Η ΡΟΚ ΜΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟ "ACHERON FEST" 
ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΠΛΕ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗ ΓΛΥΚΗ
Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2006 στα Γιάννενα από το Θοδωρή Τσιρώνη (Ακουστική Κιθάρα), τον Αλέξανδρο Φυραρίδη (Τύμπανα), το Γιώργο Κούτρα (Φωνή) και τη Γεωργία Μάντζιου (Ηλεκτρικό Μπάσο). Το Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου ενσωματώθηκε στο σχήμα ο Σπύρος Μπαρτζώκης (Ηλεκτρική Κιθάρα). 

Τα τραγούδια τους αναδεικνύουν τον ιδιαίτερο ήχο της μπάντας, με χαρακτηριστικό την ακουστική υφή, χωρίς να υποβαθμίζεται ο δυνατός ηλεκτρικός ήχος. Οι επιρροές του συγκροτήματος προέρχονται από την ελληνόφωνη ροκ σκηνή από τη δεκαετία του ’80 και μέχρι σήμερα. 


Μέχρι σήμερα, οι NORMA έχουν κάνει πολλές ζωντανές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές, εκδηλώσεις, φεστιβάλ και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, δίπλα σε μεγάλους δημιουργούς και συγκροτήματα όπως οι Λ. Μαχαιρίτσας – Δ. Σταρόβας – Σ. Μπουλάς – Α. Μιτζέλος, οι θρυλικοί ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ και GROVER, οι , Γιάννης Ζουγανέλης, Μπάμπης Στόκας, Αλκης Κωνσταντόπουλος, 1550. 

Από το Νοέμβριο του 2007 οι NORMA κυκλοφόρησαν σε ερασιτεχνική παραγωγή το ομώνυμο demo τους που περιέχει 5 δικά τους τραγούδια. Το τραγούδι «Άνθος Ορεινό» επιλέχθηκε και κυκλοφορεί από το Μάιο του 2009 στην πανελλήνια συλλογή ανεξάρτητων συγκροτημάτων της LYRA και του 902FM («Unsigned United»). 

Το καλοκαίρι του 2009, ηχογραφήθηκε η πρώτη δισκογραφική δουλειά της μπάντας με τίτλο «ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ», σε δικιά τους αυτοχρηματοδοτούμενη παραγωγή, με την επιμέλεια και βοήθεια του παραγωγού Nikodemos T. («Run Devil Run Studios») από τη Θεσσαλονίκη. 

 Ο δίσκος «ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ» κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία από τις 15 Φεβρουαρίου 2010 από την ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία «Rana Records» φιλοδοξώντας να ακουστεί και να αγαπηθεί από κοινό και ραδιόφωνα. 

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα των ΝΟRΜΑ στο διαδίκτυο: www.normatheband.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου