Γιατί η Πάργα δεν τελειώνει στα τραπεζάκια της παραλίας.
Γιατί η Πάργα δεν είναι μόνο τουριστικός προορισμός.
Γιατί η Πάργα έχει χωριά, καλλιέργειες, προϊόντα.
Γιατί η Πάργα έχει ιστορία, παράδοση και πολιτισμό.
Γιατί η Πάργα είναι σε τόπο εξαίρετου φυσικού κάλλους με πλούσια χλωρίδα και πανίδα.
Γιατί η Πάργα έχει μπροστά της τον ανοιχτό ορίζοντα …
Γιατί η Πάργα έχει ανθρώπους με ανοιχτούς ορίζοντες!

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Μουσικό αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη με κοινωνικό σκοπό

  http://vdella.com/images/stories/afissa%20theodorakis.jpg 
Μουσικό αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη διοργανώνει την Παρασκευή 01.08.2014 και ώρα 21.30 στο αλσάκι Ηγουμενίτσας, πρωτοβουλία πολιτών της πόλης με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας, χρημάτων και φαρμάκων που διατεθούν μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου και κοινωνικού φαρμακείου στους άπορους και ασθενείς συμπολίτες μας.
 

Η είσοδος είναι ελεύθερη, και το μόνο που ζητά η πρωτοβουλία πολιτών της πόλης είναι την αλληλεγγύη μας και τη διάθεση μας για προσφορά στους συνανθρώπους μας που στερούνται των βασικών μαζί με τις οικογένειες τους, όντας πραγματικά θύματα της οικονομικής κρίσης που εδώ και πέντε χρόνια ταλανίζει τον τόπο, φτάνοντας τους πολίτες αυτής της χώρας στα όρια των αντοχών τους.

Αυτό όμως που δεν πρέπει να έχει όριο, όσο και αν μεγαλώνει η φτώχεια και η δυστυχία γύρω μας είναι η ανθρωπιά μας, γι’ αυτό ο καθένας μας ας συμβάλει από το υστέρημα του, ανακουφίζοντας έστω και πρόσκαιρα των πόνο των συνανθρώπων μας. Είναι αυτή η αλληλεγγύη που μπορεί να μας κρατήσει ως κοινωνία ζωντανούς και είναι ο εθελοντισμός αυτός που μπορεί να διατηρήσει άσβεστη τη φλόγα της ψυχής μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου