Γιατί η Πάργα δεν τελειώνει στα τραπεζάκια της παραλίας.
Γιατί η Πάργα δεν είναι μόνο τουριστικός προορισμός.
Γιατί η Πάργα έχει χωριά, καλλιέργειες, προϊόντα.
Γιατί η Πάργα έχει ιστορία, παράδοση και πολιτισμό.
Γιατί η Πάργα είναι σε τόπο εξαίρετου φυσικού κάλλους με πλούσια χλωρίδα και πανίδα.
Γιατί η Πάργα έχει μπροστά της τον ανοιχτό ορίζοντα …
Γιατί η Πάργα έχει ανθρώπους με ανοιχτούς ορίζοντες!

Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015

«Κλείσε το μάτι στην Άνοιξη»-3ος μαθητικός διαγωνισμός φωτογραφίας στο νομό Πρέβεζας

«Κλείσε το μάτι στην Άνοιξη»-3ος μαθητικός διαγωνισμός φωτογραφίας στην Πρέβεζα

Συνεχίζεται ο 3ος Μαθητικός Διαγωνισμός Φωτογραφίας Γυμνασίων και Λυκείων, που διοργανώνει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας, το Κέντρο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών (Κε.Πλη.Νε.Τ) σε συνεργασία με την Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία - Παράρτημα Πρέβεζας με θέμα:

«Κλείσε το μάτι στην Άνοιξη»

Σας υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή συμμετοχών μπορεί να πραγματοποιηθεί ως Παρασκευή 8 Μαΐου 2015.

Εκτός από την διαδικτυακή προβολή, οι βραβευμένες φωτογραφίες θα παρουσιαστούν στην ετήσια θερινή έκθεση της ΕΦΕ-Πρέβεζας το πρώτο 15μερο του Αυγούστου. Τα βραβεία των τριών νικητών είναι τα εξής:

• 1ο Βραβείο: Φωτογραφική μηχανή
• 2ο Βραβείο: Κινητό τηλέφωνο
• 3ο Βραβείο: USB stick


Στείλτε τις συμμετοχές σας στο plinetpr@sch.gr, και δείτε τις υποβληθέντες συμμετοχές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://sites.google.com/site/fotographytest
Κάθε μαθητής μπορεί να υποβάλλει μέχρι 2 φωτογραφίες ασπρόμαυρες ή έγχρωμες. Οι φωτογραφίες που θα υποβληθούν μπορεί να αποτελούν και υλικό από άλλες σχολικές δραστηριότητες-προγράμματα ή project. Οι φωτογραφίες πρέπει να σταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη διεύθυνση plinetpr@sch.gr, για να αναρτηθούν στο διαδίκτυο.

Το μέγεθος των συνημμένων αρχείων πρέπει να είναι τουλάχιστον 2 ΜΒ (300 dpi) και δεν πρέπει να ξεπερνά τα 10 ΜΒ. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι σε μορφή jpg και το όνομα κάθε αρχείου θα πρέπει να φέρει το επίθετο του μαθητή με λατινικούς χαρακτήρες π.χ Papadopoulos_01, Papadopoulos_02. Στο email θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του διαγωνιζόμενου, το σχολείο του, τηλέφωνο επικοινωνίας και μια λεζάντα – σχόλιο για κάθε φωτογραφία.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Κε.Πλη.Νε.Τ. Πρέβεζας στο τηλ. 2682089682 ή στο email plinetpr@sch.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου