Γιατί η Πάργα δεν τελειώνει στα τραπεζάκια της παραλίας.
Γιατί η Πάργα δεν είναι μόνο τουριστικός προορισμός.
Γιατί η Πάργα έχει χωριά, καλλιέργειες, προϊόντα.
Γιατί η Πάργα έχει ιστορία, παράδοση και πολιτισμό.
Γιατί η Πάργα είναι σε τόπο εξαίρετου φυσικού κάλλους με πλούσια χλωρίδα και πανίδα.
Γιατί η Πάργα έχει μπροστά της τον ανοιχτό ορίζοντα …
Γιατί η Πάργα έχει ανθρώπους με ανοιχτούς ορίζοντες!

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Μπλέξαμε, πολίτες!


Σου κόψανε τη σύνταξη; σου κόψανε τον μισθό; σε αλάλιασαν στα χαράτσια; απολύθηκες; είσαι άνεργος; κοντεύεις να αυτοκτονήσεις; ναι αλλά δεν αυτοκτόνησες ακόμα, άρα έχουν το περιθώριο να σου ξανακόψουν μισθό ή σύνταξη! να παραμείνεις άνεργος ή απλήρωτος. Πού είναι το πρόβλημα; Αφού αντέχεις την οικονομία που «δεν σε άντεχε», γιατί να μη σε στύψουν ώς το τέλος; Αλλωστε ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό!


Το ίδιο και το πολίτευμα, ό,τι δεν το σκοτώνει το κάνει πιο δυνατό! Και επ' αόριστον να κυβερνήσει ο κ. Παπαδήμος, πού είναι το πρόβλημα αν έχει την έγκριση του μισού ΠΑΣΟΚ, της μισής Ν.Δ. και του ΛΑΟΣ (αναλόγως της κωλοτούμπας που θα κάνει ο κ. Καρατζαφέρης).

Μπορεί ο κ. Παπαδήμος να μην είναι ένας εκλεγμένος Πρωθυπουργός, αλλά δεν είναι και ανεξέλεγκτος! Τον ελέγχουν η Τρόικα, οι Τράπεζες, το ίδιο το Ράιχ -δεν χρειάζεται να ανησυχούμε.Κι επιτέλους!

Αν η κρίση χρησιμοποιείται ως εργαλείο για να γυρίσει η ζωή μας πίσω στην εποχή του Ντίκενς, γιατί οι έκτακτες εξουσίες μιας έκτακτης κυβέρνησης να μη χρησιμοποιηθούν για να γυρίσουν τη δημοκρατία πίσω στην εποχή του Πάγκαλου (παππού), όταν έδεναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα και τους ανθρώπους με τις τριχιές.

Μπλέξαμε, πολίτες!

ΣΤΑΘΗΣ Σ. 13.ΧΙΙ.2011

http://protovouliagynaikonsedrasi.blogspot.com/2011/12/blog-post_14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου