Γιατί η Πάργα δεν τελειώνει στα τραπεζάκια της παραλίας.
Γιατί η Πάργα δεν είναι μόνο τουριστικός προορισμός.
Γιατί η Πάργα έχει χωριά, καλλιέργειες, προϊόντα.
Γιατί η Πάργα έχει ιστορία, παράδοση και πολιτισμό.
Γιατί η Πάργα είναι σε τόπο εξαίρετου φυσικού κάλλους με πλούσια χλωρίδα και πανίδα.
Γιατί η Πάργα έχει μπροστά της τον ανοιχτό ορίζοντα …
Γιατί η Πάργα έχει ανθρώπους με ανοιχτούς ορίζοντες!

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΡΓΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ "PHILOXENIA"

Ο Δήμος Πάργας θα έχει δυναμική παρουσία στην 28η Διεθνή Τουριστική Έκθεση PHILOXENIA 2012, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στο Εκθεσιακό χώρο της HELEXPO από 22 έως 25 Νοεμβρίου (περίπτερο 13 - stand 27).

Παρουσιάζονται νέες προτάσεις για κοντινές αποδράσεις με δελεαστικά πακέτα από τα ξενοδοχεία της περιοχής και οι δυνατότητες του τόπου μας ως μαθητικός- εκπαιδευτικός-ψυχαγωγικός προορισμός.

Τοπία και ψυχή. Εικόνες και αισθήσεις. Ιστορία και άνθρωποι. Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει πως κάθε τόπος έχει την δική του μαγεία;

 Για πρώτη φορά η Αγία - το πιο ορεινό χωριό της Πάργας - ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη κουβαλώντας ιστορικές μνήμες, παραδοσιακά προϊόντα κι όλες τις μαγικές γωνιές της νοερά σε μια διοργάνωση με τουριστικό χαρακτήρα. Σαπούνια, γλυκά του κουταλιού, δημιουργίες από τις γυναίκες του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας και πληροφορίες για τους μελλοντικούς επισκέπτες θα είναι διαθέσιμα στα περίπτερα της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.  

Σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα λειτουργεί μπουφέ δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να δοκιμάσουν τοπικά προϊόντα και θα δοθούν αναμνηστικά δώρα (συσκευασίες λαδιού, σαπουνιών, αρωματικών βοτάνων, μελιού κ.α.)

Επίσης, 14 επιχειρηματίες, διαθέτουν τα ξενοδοχεία τους σε 14 ζευγάρια για δωρεάν 3ήμερες διακοπές στον τόπο μας, κατόπιν συμμετοχής & κλήρωσης.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε στο τηλ. 6948941888 & στο E-mail: el.koliofoti@hotmail.gr                                
 
http://www.amna.gr/pressReleaseView.php?id=36382&doc_id=11996610
http://www.facebook.com/events/376555275761288/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου