Γιατί η Πάργα δεν τελειώνει στα τραπεζάκια της παραλίας.
Γιατί η Πάργα δεν είναι μόνο τουριστικός προορισμός.
Γιατί η Πάργα έχει χωριά, καλλιέργειες, προϊόντα.
Γιατί η Πάργα έχει ιστορία, παράδοση και πολιτισμό.
Γιατί η Πάργα είναι σε τόπο εξαίρετου φυσικού κάλλους με πλούσια χλωρίδα και πανίδα.
Γιατί η Πάργα έχει μπροστά της τον ανοιχτό ορίζοντα …
Γιατί η Πάργα έχει ανθρώπους με ανοιχτούς ορίζοντες!

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΥΒΟΠΟΤΑΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



 
Όπως γνωρίζετε ένας από τους στόχους του Πολιτιστικού Συλλόγου Βουβοποτάμου είναι να λειτουργήσει το αγροτικό ιατρείο του χωριού ώστε να μπορείτε να γράφετε φάρμακα στο χωριό μας.



Για το σκοπό αυτό απευθυνθήκαμε από τα τέλη Μαΐου του 2013 στον δήμο Πάργας σε συνεργασία με τον πρόεδρο του χωριού Γιαννούλη Θεμιστοκλή και υποβάλαμε αίτηση ώστε να μπει γραμμή ΙΝΤΕΡΝΕΤ στο αγροτικό ιατρείο και να μπορεί έτσι να γίνεται η ηλεκτρονική συνταγογράφηση των φαρμάκων. Μάλιστα ενημερώσαμε προσωπικά για το θέμα και τον ίδιο τον δήμαρχο Πάργας κ. Λιόλιο Αθανάσιο. Δυστυχώς το μόνο που εισπράξαμε από το δήμο ήταν αδιαφορία και ειρωνεία.

Έτσι πήραμε την απόφαση να τοποθετήσουμε έναν αναμεταδότη στο χώρο του αγροτικού ιατρείου,με έξοδα του συλλόγου,ώστε να έχουμε ΙΝΤΕΡΝΕΤ από το δημοτικό σχολείο. Ο αναμεταδότης τοποθετήθηκε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014,όμως δύο μέρες αργότερα διαπιστώσαμε ότι είχε κλαπεί.

Όποιος έκανε την ενέργεια αυτή πρέπει να σκεφτεί ότι εκτός από το αδίκημα της κλοπής που διέπραξε στερεί από ηλικιωμένους ανθρώπους το δικαίωμα να μπορούν να γράφουν τα φάρμακα στο χωριό τους και τους υποχρεώνει να ταλαιπωρούνται και να κάνουν έξοδα πηγαίνοντας στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου.

Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια ώστε το ιατρείο να λειτουργήσει. Εξάλλου έχουμε ήδη αγοράσει τον υπολογιστή και τον εκτυπωτή που χρειάζονται για να μπορεί ο γιατρός να συνταγογραφεί ηλεκτρονικά τα φάρμακα.


Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου