Γιατί η Πάργα δεν τελειώνει στα τραπεζάκια της παραλίας.
Γιατί η Πάργα δεν είναι μόνο τουριστικός προορισμός.
Γιατί η Πάργα έχει χωριά, καλλιέργειες, προϊόντα.
Γιατί η Πάργα έχει ιστορία, παράδοση και πολιτισμό.
Γιατί η Πάργα είναι σε τόπο εξαίρετου φυσικού κάλλους με πλούσια χλωρίδα και πανίδα.
Γιατί η Πάργα έχει μπροστά της τον ανοιχτό ορίζοντα …
Γιατί η Πάργα έχει ανθρώπους με ανοιχτούς ορίζοντες!

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Καναλλάκι ! Δηλητηριάσαν αδέσποτα ζωάκια.



Μερικές φορές αναρωτιέμαι "Τι μπορεί να οδηγήσει εμάς, τους Έλληνες που δώσαμε τον πολιτισμό στον κόσμο σε μια τόσο αποτρόπαια πράξη".

15 Αυγούστου στην κοίμηση της Θεοτόκου κάποιος "πιστός" σε κλίμα κατάνυξης θεώρησε πρέπον να "κοιμήσει" τα αδέσποτα του Καναλλακίου γεμίζοντας "φόλες" την μικρή πόλη.Φήμες που αναφέρουν ως υπαίτιους τη Δημοτική Αρχή - ως και λεγόμενα, μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου που "προειδοποιούσε" γνωστούς να δέσουν τα ζώα τους γιατί θα πέσουν φόλες- κηρύσσονται ως ανυπόστατες.

Μικρό παιδί λοιπόν, πολίτης αυτού του κόσμου απόγονος του ανθρώπινου γένους βρήκε στο δρόμο ένα ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ "ΓΕΜΙΣΤΟ" και το πήρε.(Τα πιτσιρίκια είναι αθώα,άβγαλτα πείτε τα και χαζούλια).Το έβαλε στο στόμα και για καλή του τύχη η γιαγιά του το είδε έγκαιρα.Τα υπόλοιπα είναι απλώς ανάμνηση.

Οπως ανάμνηση είναι και τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα που δηλητηριάστηκαν και αποχαιρέτησαν τον μάταιο τούτο κόσμο με την "γαλήνη" που μπορεί να δώσει ένα δηλητήριο!!!!!!!

Η ψυχοσύνθεσή μου δεν μου επιτρέπει να δημοσιεύσω φωτογραφίες του "θεάματος"  -πείτε με ψυχασθενή- άλλωστε θεωρώ πως δεν αξίζει μιάς και το ζωντόβολο που το έκανε δεν πρόκειται να καταλάβει ούτε να το μετανοιώσει.Δεν φτάνει άλλωστε η εγκεφαλική του διάυγεια (iq). 

Πάρτε το όμως χαμπάρι.Είμαστε η ανώτερη μορφή ζωής στον πλανήτη μας και έχουμε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να συντηρούμε και να προστατεύουμε ότι αδύναμο,ότι κατώτερό μας,αλλιώς γινόμαστε χειρότεροι.

Και σε σένα προσώπικα που το έκανες αυτό : Έκανες την καλύτερη διαφήμιση για την πόλη σου.Εσύ!!!!

NikopolisTv Γιάννης Μπαρκούζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου