Γιατί η Πάργα δεν τελειώνει στα τραπεζάκια της παραλίας.
Γιατί η Πάργα δεν είναι μόνο τουριστικός προορισμός.
Γιατί η Πάργα έχει χωριά, καλλιέργειες, προϊόντα.
Γιατί η Πάργα έχει ιστορία, παράδοση και πολιτισμό.
Γιατί η Πάργα είναι σε τόπο εξαίρετου φυσικού κάλλους με πλούσια χλωρίδα και πανίδα.
Γιατί η Πάργα έχει μπροστά της τον ανοιχτό ορίζοντα …
Γιατί η Πάργα έχει ανθρώπους με ανοιχτούς ορίζοντες!

Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014

Ο νέος δήμαρχος έβγαλε τη μάσκα του «ανεξάρτητου»


               «Και πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις φορές»  ο νέος δήμαρχος έβγαλε τη μάσκα   του «ανεξάρτητου», που φορούσε στη διάρκεια  της προεκλογικής περιόδου και έδειξε το πραγματικό  «δεξιό»-ακροδεξιό» του πρόσωπο, που θα υπηρετήσει με συνέπεια την  αντιλαϊκή Κυβερνητική πολιτική της λιτότητας, της ύφεσης ,της ανεργίας και της φτώχειας.
 
Θα είναι και αυτός, όπως και όλα τα μέλη της «δημοτικής του παράταξης» ένα από τα δευτεροκλασάτα κομματικά στελέχη, που υπερασπίζονται την κυβερνητική πολιτική για την δωρεά παραχώρηση σε ιδιώτες ολόκληρων υπηρεσιών των Δήμων, όπως η καθαριότητα και ύδρευση και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και του αιγιαλού.


Στην ορκωμοσία του δημάρχου και του δημοτικού συμβουλίου παραβρέθηκε όλος   ο μηχανισμός «της δεξιάς» με πρώτο και καλύτερο! Τον υπουργό υγείας Μάκη Βορίδη, ο οποίος έχει αναλάβει να συνεχίσει το έργο κατεδάφισης της Δημόσιας Υγείας, που  είχε αρχίσει ο φίλος του Άδωνις!!!

Θα πρέπει καλά να γνωρίζει ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο ότι οι πολίτες έχουν απαξιώσει του πολιτικούς αυτούς που ενδιαφέρονται μόνο για τη διαχείριση της εξουσίας. Αυτούς που ονειρεύονται κάθε φορά να καταλάβουν  το κράτος για να μοιραστούν τα λάφυρα.

Ας μην υποτιμούν και να μην νομίζουν, ότι οι πολίτες δεν βλέπουν  πέρα από τη μύτη τους! Είναι γελασμένοι!!!

Θα αντιδράσουμε συλλογικά, με συγκεκριμένους τρόπους, απέναντι στην εξαθλίωση και την μετατροπή του Δήμου μας σε κρατική υπηρεσία και σ’ έναν ακόμη φορομπηχτικό μηχανισμό! 

Μάρκου Μαρία, Τσάτσης Σπύρος
 μέλη της κίνησης πολιτών 
 «άλλος δρόμος». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου