Γιατί η Πάργα δεν τελειώνει στα τραπεζάκια της παραλίας.
Γιατί η Πάργα δεν είναι μόνο τουριστικός προορισμός.
Γιατί η Πάργα έχει χωριά, καλλιέργειες, προϊόντα.
Γιατί η Πάργα έχει ιστορία, παράδοση και πολιτισμό.
Γιατί η Πάργα είναι σε τόπο εξαίρετου φυσικού κάλλους με πλούσια χλωρίδα και πανίδα.
Γιατί η Πάργα έχει μπροστά της τον ανοιχτό ορίζοντα …
Γιατί η Πάργα έχει ανθρώπους με ανοιχτούς ορίζοντες!

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Ηλεκτρονικούς ελέγχους σε Πρέβεζα και Πάργα για παράνομα τουριστικά καταλύματα ξεκίνησε ο ΣΕΤΕ

Ηλεκτρονικούς ελέγχους σε Πρέβεζα και Πάργα για παράνομα τουριστικά καταλύματα ξεκίνησε ο ΣΕΤΕ
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΕΤΕ έχει ξεκινήσει διαδικασία ηλεκτρονικών ελέγχων των παράνομων καταλυμάτων μέσω συνεργαζόμενης εξειδικευμένης εταιρείας, σε όλη την Ελλάδα και επικεντρώνεται πιο ειδικά σε Πάργα, Πρέβεζα, Σύβοτα, ώστε να εντοπίσει αυτές τις εστίες φοροδιαφυγής.
Τα αποτελέσματα των ελέγχων θα παραδίδονται στις αρμόδιες αρχές για περαιτέρω ενέργειες, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Καθημερινής».
Η Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων και Επιχειρήσεων Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού Ηπείρου «Ο Ξένιος Ζευς» απέστειλε προς το υπ. Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού επιστολή, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι: «... σε όλα τα παραλιακά - τουριστικά μέρη του Ιονίου, Πρέβεζας και Θεσπρωτίας και ειδικά σε Πάργα και Σύβοτα, λειτουργούν πολλά παράνομα καταλύματα, κατοικίες και βίλες, χωρίς να έχουν ειδικό σήμα λειτουργίας από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και χωρίς να πληρώνουν φόρους».
Η Ομοσπονδία ζητεί τη βοήθεια του υπουργείου για την καταπολέμηση των παράνομων καταλυμάτων εν' όψει της αιχμής της σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου