Γιατί η Πάργα δεν τελειώνει στα τραπεζάκια της παραλίας.
Γιατί η Πάργα δεν είναι μόνο τουριστικός προορισμός.
Γιατί η Πάργα έχει χωριά, καλλιέργειες, προϊόντα.
Γιατί η Πάργα έχει ιστορία, παράδοση και πολιτισμό.
Γιατί η Πάργα είναι σε τόπο εξαίρετου φυσικού κάλλους με πλούσια χλωρίδα και πανίδα.
Γιατί η Πάργα έχει μπροστά της τον ανοιχτό ορίζοντα …
Γιατί η Πάργα έχει ανθρώπους με ανοιχτούς ορίζοντες!

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Στις 28 Ιουνίου το πανελλήνιο τουρνουά beach handball στη Λούτσα Πρέβεζας


Στις 28  Ιουνίου (μέχρι 1 Ιουλίου) είναι το φετινό ραντεβού για το κορυφαίο πανελλήνιο τουρνουά beach handball στο W cafe-Water Sports Cafe…Ομάδες από όλοι την Ελλάδα θα αναμετρηθούν στην καυτή άμμο της Λούτσας Πρέβεζας για ένα τρόπαιο, που πάντα είναι αμφίρροπο, αν σκεφτούμε τους πρωταθλητές των τουρνουά τα τελευταία τρία συνεχόμενα χρόνια, που λαμβάνει χώρα αυτή η εκδήλωση…. 

Ένα τουρνουά-θεσμός πια σε όλους τους χαντμπολικούς και μη, σε αθλητές, προπονητές, παράγοντες, φιλάθλους και επισκέπτες στην πανέμορφη παραλία του Δήμου Πάργας!!!
Όλοι είναι κοντά στην εκδήλωση, τοπικοί και περιφερειακοί φορείς, επιχειρηματίες, άνθρωποι του χάντμπολ και γενικότερα του αθλητισμού!!!

Η ενημέρωση θα είναι καθημερινή με συμμετοχές, events και κάθε τι που θα σχετίζεται με το τουρνουά, αλλά και τα υπόλοιπα τουρνουά, που συνθέτουν το φετινό σιρκουί του beach handball…ενός αθλήματος που διαρκώς ανεβαίνει και αστέρια του Κυπελλούχου Ευρώπης, Διομήδη Άργους, και άλλων μεγάλων και παραδοσιακών ομάδων θα τιμήσουν και θα κοσμήσουν με την παρουσία τους την κορυφαία ελληνική και πανευρωπαϊκή εκδήλωση την περσινή χρονιά, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία και την ειδική βαθμολογία της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας!!!

Σας περιμένουμε όλους!!!
 Συμμετοχή ελεύθερη.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο : 6973813158

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου