Γιατί η Πάργα δεν τελειώνει στα τραπεζάκια της παραλίας.
Γιατί η Πάργα δεν είναι μόνο τουριστικός προορισμός.
Γιατί η Πάργα έχει χωριά, καλλιέργειες, προϊόντα.
Γιατί η Πάργα έχει ιστορία, παράδοση και πολιτισμό.
Γιατί η Πάργα είναι σε τόπο εξαίρετου φυσικού κάλλους με πλούσια χλωρίδα και πανίδα.
Γιατί η Πάργα έχει μπροστά της τον ανοιχτό ορίζοντα …
Γιατί η Πάργα έχει ανθρώπους με ανοιχτούς ορίζοντες!

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΑΠΟΛΛΩΝΑ» ΠΑΡΓΑΣ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΑΠΟΛΛΩΝΑ» Πάργας, εκτιμώντας ιδιαιτέρως την δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε και με βάση τα νέα οικονομικά δεδομένα, πήρε τη απόφαση να προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ για τη φετινή χρονική περίοδο 2013-2014 τα δίδακτρα και τον ρουχισμό σε όλους τους μαθητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «Απόλλων» Πάργας, συνεισφέροντας έτσι στις οικογένειες των μικρών αθλητών αλλά και αναγνωρίζοντας την τεράστια συμβολή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου στη νέα γενιά της Πάργας, μέσω του πολυετούς αθλητικού της έργου.

Σκοποί του όλου εγχειρήματος είναι:

1. Η ομαλή εξέλιξη των νεαρών αθλητών μας, ώστε να μεταπηδήσουν από μία ερασιτεχνική Σχολή Ποδοσφαίρου σε τμήματα Επαγγελματικών Συλλόγων.

2. Να συμβάλλει μέσω του αθλητισμού, ως χώρος που αναπτύσσει την ομαδικότητα και τη συνεργασία, γενικότερα την ευγενή άμιλλα, στην καλλιέργεια και την εκπαίδευση των μικρών αθλητών μας στο αθλητικό εκπαιδευτικό κέντρο του «Απόλλων» Πάργας, προσφέροντας άσκηση και παιχνίδι, ενώ παράλληλα τα προετοιμάζει να γίνουν αθλητές και στην ζωή. Δεν αποτελεί υπόσχεση ότι θα γίνουν όλοι πρωταθλητές, σίγουρα όμως θα αναπτύξουν την αυτοπεποίθηση και θα διαμορφώσουν ισχυρή προσωπικότητα. Μέσα σε αυτό το πνεύμα λειτουργεί ο «Απόλλων» Πάργας και γι’ αυτό αγωνίζεται να το περάσει ως ιδέα και προσπάθεια σε όλους τους εμπλεκόμενους με το έργο του αθλητικού μας Συλλόγου αλλά και σε όλους τους αθλητές μας.

Άλλωστε ο προπονητής έχει αφήσει τα διαπιστευτήριά του στο παρελθόν, αναδεικνύοντας ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και προωθώντας τους από τα τμήματα υποδομής σε επαγγελματικούς συλλόγους αλλά και στο σωματείο μας.

Την ευθύνη της εκγύμνασης και εκμάθησης του ποδοσφαίρου, καθώς και τη σωστή διαπαιδαγώγηση των αθλητών, έχει αναλάβει αποκλειστικά ο ΒΑΣΣΗΣ ΑΛΕΚΟΣ υπεύθυνος της Σχολής.

Ο Ο
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου