Γιατί η Πάργα δεν τελειώνει στα τραπεζάκια της παραλίας.
Γιατί η Πάργα δεν είναι μόνο τουριστικός προορισμός.
Γιατί η Πάργα έχει χωριά, καλλιέργειες, προϊόντα.
Γιατί η Πάργα έχει ιστορία, παράδοση και πολιτισμό.
Γιατί η Πάργα είναι σε τόπο εξαίρετου φυσικού κάλλους με πλούσια χλωρίδα και πανίδα.
Γιατί η Πάργα έχει μπροστά της τον ανοιχτό ορίζοντα …
Γιατί η Πάργα έχει ανθρώπους με ανοιχτούς ορίζοντες!

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΕΛΛΗΝΑ ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ


Το σαλόνι στο κάθε σπίτι, λειτουργεί σαν ένα εργοστάσιο διαμόρφωσης, ρηχών και κατευθυνομενων συνειδήσεων..! Αυτή η φράση, αν και μικρή, είναι στην ουσία πολύ σημαντική να την έχουμε απορροφήσει και κατανοήσει.. Επίσης ιδια δουλειά στο θέμα διαμορφωσης του νου κάνει και το σχολείο σε μεγάλο βαθμό.... Για να ελέγξουν έναν λαό ολόκληρο, θα πάρει πολύ καιρό... καθώς θα πρέπει να διαμορφώσουν μια ολόκληρη γενιά η οποία θα κληρονομήσει αυτή την πλαστή γνώση στους απογόνους της...
Δυστυχώς στην χώρα μας το είχαν ξεκινήσει εκατοντάδες χρόνια πρι... Άραγε είναι αργά πια....;Αν αποφασισουμε να συγκρίνουμε την Αρχαία Ελλάδα, τις αξίες της, το πνευματικό-λειτουργικό-παραγωγικό της επιπεδο, με την σημερινή Ελλάδα η καλύτερα με την Ελλάδα τα τελευταία 200 χρόνια για να μην πω περισσότερα, θα διαπιστώσουμε με περίσσια ευκολία την τραγική διαφορά που υπάρχει στις δύο "Ελλάδες"...!


Έλληνα όλα αυτά τα χρόνια, αυτοί που θέλουν να χειραγωγήσουν όλο τον κόσμο και η Ελληνική "δυναμη" τους στεκόταν εμπόδιο, σε πήραν σιγά σιγά και σε έβαλαν σε ένα παράλληλο δρόμο, ο οποίος παρεκκλίνει με τον καιρό απο την αρχική σου πορεία...!!! Βάζοντας δικές τους κυβερνήσεις εμπλεξαν την Ελλάδα σε πολέμους, ώστε να αλλοιώσουν έστω και λίγο, την καθαρότητα του Λαού μας, να υιοθετηθούν εθιμα και προτυπα ξενόφερτα σβήνοντας κάποια κομμάτια της ιστορίας...!! Χωρις ιστορία δεν υπάρχει Εθνος... και αυτό φρόντισαν να το αποτελιώσουν και τόσα χρόνια, αλλάζουν την ιστορία και το συστημα εκπαίδευσης... Πλέον στα σχολία παρέχουν γνώση αλλοιωμένη, όση χρειάζεται για να λές ότι πετυχες στις εξετάσεις... Η ικανοποίηση ότι περασαμε στα διαγωνίσματα, βαζουν σε δευτερη μοίρα το να σκεφτούμε αν μαθαμε σωστά και επαρκή πράγματα...! Μας έχουν κάνει να κυνηγάμε πλέον την επιτυχία στις εξετάσεις μαθαινοντας ακριβως αυτά που ζητάνε οι εξετάσεις και προσπερνάμε να μορφωθουμε και να παρουμε τις σημαντικές γνωσεις που θα μας βοηθησουν στην ζωή μας σαν ατομα και σαν Εθνος!! Ετσι με ευκολια πλεον αλλοιώνουν την ιστορία, και την μορφωση και φτιάχνουν αυριανούς πολίτες με ήδη κατευθυνόμενη συνειδηση...!
Ενα κράτος γίνεται αδύναμο επίσης, όταν το λασπολογούν και χαλάνε την εικόνα που έχει...Ετσι λοιπόν είτε με πλαστά στοιχεία, είτε βασισμένοι σε ασημαντα γεγονότα τα οποία τα μεγαλοποίησαν έδωσαν στην Ελλάδα την εικόνα του "Τεμπέλη" που δεν δουλεύει και τα περιμένει όλα απο τον χρόνο... και του "Γλετζέ" που καθημερινά βγαίνει και διασκεδάζει μεχρι αργά το πρωί και σπαταλάει τα χρηματά του...! Μήπως οι άλλοι λαοί δεν το κάνουν αυτό... Διακοπές σε ελληνικά νησιά και ξεφρενα μεθύσια, κονταροχτυπήματα σε μπυραρίες της κεντρικής Ευρώπης, Rave Party's με μεγάλες ποσότητες ουσιών... Είναι μερικά από τις κρεπάλες που κάποιοι Ευρωπαικοί Λαοί και όχι μόνο έχουν προσαρμόσει στον τρόπο ζωής τους...!
Φτιαχτές κυβερνήσης σου έδωσαν την εντύπωση ότι μπορείς και εσύ να ζήσεις μια ανετη ζωή, και σου άνοιξαν την πόρτα για αποκτηση δανειών με υπερευνοϊκούς όρους... και ύστερα και άλλα δάνεια, και άλλα, και μετά πιστωτικές κάρτες..και, και, και...! Πάνω σε αυτή την όχι τόσο εμφανή τότε υπερχρέωση βασίστηκαν τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και με χρήση "σαγηνευτικών" και ελκυστικών διαφημίσεων έβαλαν του Ελληνες σε ένα υπερκαταναλωτισμό... Μετά απο τόσες κακουχίες που δεχτηκε ο Ελληνικός Λαός απο πολέμους, Χούντες, Αριστερά, έπεσε θύμα σε αυτόν τον καινούργιο και πιο ανετο τρόπο ζωής επειδή το είχε ανάγκη... Τα χρήματα τότε έρρεαν αφθονα, και έδιναν δάνειο ακόμα και για ασήμαντους λόγους, με ευνοικούς όρους αποπληρωμής... Όταν σε έναν "πεινασμένο" δώσουμε να φάει ενα καζάνι με ευγευστα τρόφιμα, θα τα φάει χωρίς να σκεφτεί ότι θα πονέσει το στομάχι του απο το πολύ φαγητό...
Έτσι ο Έλληνας, αυτό το στημένο παιχνίδι, όσο έξυπνος και να ήταν το βρήκε κάτι σαν στηριγμα και βοήθεια στις πολλές κακουχίες που είχε περάσει... και αυτό απο τις "καλές" του κυβερνήσεις.
Το αποτέλεσμα, ήταν σαφώς ο Ελληνας να βρεθεί με δυσβάσταχτα χρέη, και να είναι δέσμιος και αναγκασμένος να δουλεύει περισσότερο, σε πιο αντιξοες συνθήκες (με λιγα λόγια, ότι δουλεια βρει) με λιγότερα χρήματα, και να μην μπορεί να αντιδράσει.... Έτσι με αυτόν το υπερκαταναλωτισμό και με όποια βοήθεια απο τους "ιδρυτές" αυτού του παιχνιδιού η Ελλάδα βρέθηκε όλη να είναι χρεωμένη και την αναγκασαν να δανειστεί απο τους ίδιους τεράστια ποσά, που θα εξασφάλιζαν την υποταγή της χώρας στα ξένα χέρια...!!!
Το παιχνίδι ήταν τόσο καλά οργανωμένο, που μας έκαναν να πιστεύουμε ότι έχουμε και εμείς ευθύνη για την κατάντια της χώρας... ωστε το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού να μην ζητησει δικαίωση ποτέ...
Αναλογιστήκαμε ποτέ, αν όντως φταίμε εμείς...; Αν το είχαμε κάνει θα βλέπαμε πολύ ευκολά καποια μικρά στοιχεία που δεν μας καθιστούν φταίχτες...
Φταίμε εμείς όταν η κληρικοί ετησίως πέρνουν περισσότερα απο 300 εκατομμύρια Ευρώ απο το κράτος, για την "δυσκολη" δουλειά που κάνουν και τους μηδενικούς φόρους που πληρώνουν?? Και ας έχουν όλες αυτές τις μεγάλες περιουσίες που προέρχονται απο Δωρεές και απο τις τελετές.!
Φταίμε εμείς όταν η κάθε κυβέρνηση με χρήματα κράτους εξοπλίζει τα γραφεία και όλα της τα μέλη με συγχρονη τεχνολογία και ανέσεις;; Υπολογιστές, κινητά, συνδέσεις, αυτοκίνητα, ρούχα, εξοπλισμόυς θερμανσης κ.α. που κοστίζουν 300+ εκ. Ευρώ ετησίως...!
Φταίμε εμείς όταν λόγω συμφερόντων, ξενες δυναμεις οδηγούν την Ελλάδα να εξοπλιστεί στρατιώτικά με δαπανηρές μα ελλατωματικές μονάδες...;
Ταξίδια και προσωπικά έξοδα βουλευτών πληρόνονται απο το κράτος...και γιαυτό εμείς φταίμε;


Ο Ελληνας λοιπόν σήμερα είναι ένας λαός που έχει δεχτεί την εξής προπαγάνδα...:
ότι σαν λαός είμαστε τεμπέληδες που έχουμε όρεξη μονο για διασκέδαση, και για σπαταλες, δουλεύουμε λίγο, ξοδεύουμε πολλά, και λογω αυτού του τρόπου ζωής έχουμε μεγάλο μέρος ευθύνης για την χρεοκοπία της Ελλάδας...
Μετά απο όλο αυτό μεγάλο μέρος των Ελλήνων δεν θα διαλέξουν να εξεγερθούν ή να φέρουν αντίσταση στην "πωληση" της χώρας, καθώς κανείς δεν εναντιώνεται σε κάτι που και αυτός έχει μερίδιο ευθύνης, ή σε αυτή την περίπτωση νομιζει ότι εχει ευθυνη..!
Έλληνα επιτέλους δες την ζωή σου με γεγονότα και αποδείξεις και βγες επιτέλους απο τον αγκαθωτό δρόμο που σε έχουν καταδικάσει να περπατάς... Η Ελλάδα είναι δική σου και κανεις δεν έχει δικαίωμα να την πουλήσει... Δεν φταίς καθόλου για τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας. Όταν κατάλαβες το παιχνιδι που σου παιζουν ήταν πλεόν αργά...είχες ήδη παγιδευτεί... Θα φταίς όμως αν συνεχίσεις να τους ανέχεσαι και τους αφήνεις να κατακερματίζουν την χώρα σου. Αν δεν κάνεις κάτι να ξανακερδίσεις πισω την ζωή σου... Αν δώσεις στα παιδιά σου, μια σκλαβωμένη ζωή, και ένα εκμηδενισμένο Έθνος.... Μόνο τότε θα φταίς....!


truth-revelation

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου