Γιατί η Πάργα δεν τελειώνει στα τραπεζάκια της παραλίας.
Γιατί η Πάργα δεν είναι μόνο τουριστικός προορισμός.
Γιατί η Πάργα έχει χωριά, καλλιέργειες, προϊόντα.
Γιατί η Πάργα έχει ιστορία, παράδοση και πολιτισμό.
Γιατί η Πάργα είναι σε τόπο εξαίρετου φυσικού κάλλους με πλούσια χλωρίδα και πανίδα.
Γιατί η Πάργα έχει μπροστά της τον ανοιχτό ορίζοντα …
Γιατί η Πάργα έχει ανθρώπους με ανοιχτούς ορίζοντες!

Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014

Πάρε μέρος και εσύ στον Διαγωνισμό Φωτογραφίας για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της Π.Ε. Πρέβεζας


Πάρε μέρος και εσύ στον Διαγωνισμό Φωτογραφίας για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της Π.Ε. Πρέβεζας

 Η επιλογή των τριών καλύτερων φωτογραφιών
θα γίνει από κριτική επιτροπή
που θα ορίσουν οι διοργανωτές,
ενώ παράλληλα θα υπάρχει και διαδικτυακή ψηφοφορία.

Το Κέντρο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών (Κε.Πλη.Νε.Τ) της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας σε συνεργασία με την Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία - Παράρτημα Πρέβεζας προκηρύσσει Διαγωνισμό Φωτογραφίας για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας, σε μια προσπάθεια οι μαθητές να ασχοληθούν με την καλλιτεχνική φωτογραφία, συνδυάζοντάς την με τις δημιουργικές δυνατότητες του διαδικτύου.

Ο διαγωνισμός έχει θέμα «Θέλω το δικό μου χρόνο - Φωτογραφίζω δραστηριότητες που περιλαμβάνει ή θα ήθελα να περιλαμβάνει ο ελεύθερος χρόνος μου»

Η επιλογή των τριών καλύτερων φωτογραφιών θα γίνει από κριτική επιτροπή που θα ορίσουν οι διοργανωτές, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και διαδικτυακή ψηφοφορία.

Τα κριτήρια της επιτροπής θα είναι η αισθητική και καλλιτεχνική ποιότητα, η δημιουργικότητα, η συνάφεια με το θέμα, η αυθεντικότητα και η πρωτοτυπία.Εκτός από την διαδικτυακή προβολή, οι βραβευμένες φωτογραφίες θα παρουσιαστούν στην ετήσια θερινή έκθεση της ΕΦΕ Πρέβεζας το πρώτο 15μερο του Αυγούστου.

Κάθε μαθητής μπορεί να υποβάλλει μέχρι 2 φωτογραφίες ασπρόμαυρες ή έγχρωμες. Οι φωτογραφίες που θα υποβληθούν μπορεί να αποτελούν και υλικό από άλλες σχολικές δραστηριότητες- προγράμματα ή project.

Οι φωτογραφίες πρέπει να σταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη διεύθυνση plinetpr@sch.gr, για να αναρτηθούν στο διαδίκτυο.

Το μέγεθος των συνημμένων αρχείων πρέπει να είναι τουλάχιστον 2 ΜΒ (300 dpi) και δεν πρέπει να ξεπερνά τα 10 ΜΒ.

Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι σε μορφή jpg και το όνομα κάθε αρχείου θα πρέπει να φέρει το επίθετο του μαθητή με λατινικούς χαρακτήρες π.χ Papadopoulos_01, Papadopoulos_02. Στο email θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του διαγωνιζόμενου, το σχολείο του, τηλέφωνο επικοινωνίας και μια λεζάντα - σχόλιο για κάθε φωτογραφία.

Ως ημερομηνία λήξης αποστολής φωτογραφιών ορίζεται η Παρασκευή 2 Μαΐου 2014. Η ανάρτηση των φωτογραφιών θα γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:


όπου το κοινό θα μπορεί να περιηγηθεί στα υποβληθέντα έργα των μαθητών και να συμμετέχει στη διαδικτυακή ψηφοφορία.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Κε.Πλη.Νε.Τ. Πρέβεζας στο τηλ. 2682089682 ή στο email plinetpr@sch.gr.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου