Γιατί η Πάργα δεν τελειώνει στα τραπεζάκια της παραλίας.
Γιατί η Πάργα δεν είναι μόνο τουριστικός προορισμός.
Γιατί η Πάργα έχει χωριά, καλλιέργειες, προϊόντα.
Γιατί η Πάργα έχει ιστορία, παράδοση και πολιτισμό.
Γιατί η Πάργα είναι σε τόπο εξαίρετου φυσικού κάλλους με πλούσια χλωρίδα και πανίδα.
Γιατί η Πάργα έχει μπροστά της τον ανοιχτό ορίζοντα …
Γιατί η Πάργα έχει ανθρώπους με ανοιχτούς ορίζοντες!

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Άστεγο το τμήμα ιστιοπλοΐας του Ναυτικού ομίλου Πάργας

 Αγαπητοί φίλοι! Το τμήμα ιστιοπλοΐας του Ναυτικού ομίλου Πάργας καταρρέει  λόγω του ότι για άλλη μια φορά παραμένει άστεγο. Οι άνθρωποι που φιλοξενούσαν τον όμιλο στην περιοχή του Βάλτου χρειάζονται(λογικό και κατανοητό, αφού είναι ιδιωτική έκταση) τον χώρο και έτσι  πάλι ο ιστιοπλοϊκός τομέας είναι στον αέρα ,μαζί και οι μαθητές του. Ναι!! Δεν γίνεται προσωπικά να είμαι αμερόληπτος θα πείτε μια και δάσκαλος είναι ο μεγάλος μου αδελφός ,αλλά τα αποτελέσματα και η προσπάθεια φαίνεται στα παιδιά .Ουδέν κρυπτόν  λοιπόν για τα οφέλη!! Και για να είμαστε δίκαιοι, από την πλευρά τουλάχιστον της αντιδημαρχίας έγιναν ,αλλά πιστεύω να γίνουν ακόμη προσπάθειες να βρεθεί χώρος μια και κάπου θα υπάρχει, άγιες μέρες που έρχονται μάλιστα……..Έχοντας βιώσει τα οφέλη της ενασχόλησης με την θάλασσα, ψυχή  τε και σώματι  ,στεναχωριέμαι  που ένα ναυτικό μέρος σε λίγο δεν θα έχει ιστιοπλοϊκό κομμάτι. Γιατί έτσι θα συμβεί. Γνωρίζω τις προσπάθειες που κάνει ο πρόεδρος του ναυτικού ομίλου αλλά και φίλοι υποστηρικτές και ελπίζω να μην χαθεί αυτό που ξεκίνησε τόσο όμορφα και ελπιδοφόρα για την Πάργα μας. 

Αγαπητοί φίλοι! 

Το τμήμα ιστιοπλοΐας του Ναυτικού ομίλου Πάργας καταρρέει λόγω του ότι για άλλη μια φορά παραμένει άστεγο. 

Οι άνθρωποι που φιλοξενούσαν τον όμιλο στην περιοχή του Βάλτου χρειάζονται (λογικό και κατανοητό, αφού είναι ιδιωτική έκταση) τον χώρο και έτσι πάλι ο ιστιοπλοϊκός τομέας είναι στον αέρα ,μαζί και οι μαθητές του. 

Ναι!! Δεν γίνεται προσωπικά να είμαι αμερόληπτος θα πείτε μια και δάσκαλος είναι ο μεγάλος μου αδελφός, αλλά τα αποτελέσματα και η προσπάθεια φαίνονται στα παιδιά.

Ουδέν κρυπτόν λοιπόν για τα οφέλη!! Και για να είμαστε δίκαιοι, από την πλευρά τουλάχιστον της αντιδημαρχίας έγιναν, αλλά πιστεύω να γίνουν ακόμη προσπάθειες να βρεθεί χώρος μια και κάπου θα υπάρχει, άγιες μέρες που έρχονται μάλιστα……..

Έχοντας βιώσει τα οφέλη της ενασχόλησης με την θάλασσα, ψυχή τε και σώματι, στεναχωριέμαι που ένα ναυτικό μέρος σε λίγο δεν θα έχει ιστιοπλοϊκό κομμάτι. 

Γιατί έτσι θα συμβεί. Γνωρίζω τις προσπάθειες που κάνει ο πρόεδρος του ναυτικού ομίλου αλλά και φίλοι υποστηρικτές και ελπίζω να μην χαθεί αυτό που ξεκίνησε τόσο όμορφα και ελπιδοφόρα για την Πάργα μας. 

Giorgos Geralexis  Η άλλη Πάργα! I alli Parga! H allh Parga
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου