Γιατί η Πάργα δεν τελειώνει στα τραπεζάκια της παραλίας.
Γιατί η Πάργα δεν είναι μόνο τουριστικός προορισμός.
Γιατί η Πάργα έχει χωριά, καλλιέργειες, προϊόντα.
Γιατί η Πάργα έχει ιστορία, παράδοση και πολιτισμό.
Γιατί η Πάργα είναι σε τόπο εξαίρετου φυσικού κάλλους με πλούσια χλωρίδα και πανίδα.
Γιατί η Πάργα έχει μπροστά της τον ανοιχτό ορίζοντα …
Γιατί η Πάργα έχει ανθρώπους με ανοιχτούς ορίζοντες!

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Σήμερα στην Πέρδικα βλέπουμε ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΔΙΚΑ
 ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΙΣ 8 μμ 
ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε 
των δημιουργών του Debtocracy και του Catastroika. 

ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Φασισμός πρεμιέρα

Με τουλάχιστον 100 δωρεάν προβολές στην Ελλάδα, την Κύπρο και αρκετές ευρωπαϊκές πόλεις κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη στις 20:00 το ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε των δημιουργών του Debtocracy και του Catastroika.

Τις προβολές οργανώνουν ομάδες πολιτών, οργανώσεις και αντιφασιστικά δίκτυα ενώ συμμετέχουν ομάδες εργαζομένων, καλλιτέχνες και δημιουργοί από την ERT Open, το θέατρο Εμπρός κ.α

Χιλιάδες θεατές θα παρακολουθήσουν το ντοκιμαντέρ και από το διαδίκτυο στη διεύθυνση fascism-inc.com και info-war.gr αλλά και από τις σελίδες των χορηγών επικοινωνίας (ERTopen, Unfollow, Ελληνοφρένεια, e-tetRadio, Mojo Radio, Omniatv, Xpressed). Η Εφημερίδα των Συντακτών θα διανείμει το ντοκιμαντέρ, δωρεάν στους αναγνώστες της, το Σάββατο 12 Απριλίου.

Τα δυο προηγούμενα ντοκιμαντέρ, Debtocracy και Catastroika, είχαν σημειώσει περισσότερα από πέντε εκατομμύρια θεάσεις μόνο στο Ίντερνετ ενώ μεταδόθηκαν από δεκάδες τηλεοπτικούς σταθμούς και σε χιλιάδες δημόσιες προβολές σε όλο τον κόσμο.

Το ντοκιμαντέρ αναζητά το ρόλο που έπαιξαν συγκεκριμένοι επιχειρηματίες και πολιτικοί στην άνοδο του φασισμού από την εποχή του Χίτλερ και του Μουσολίνι μέχρι τα χρόνια της Ε.Ε. και του μνημονίου. Συζητώντας με γνωστούς ιστορικούς και δημοσιογράφους, όπως ο Ταρίκ Αλί, ο Γ. Μαργαρίτης, ο Σπ Μαρκέτος κ.α οι δημιουργοί αναζητούν το πραγματικό πρόσωπο του σύγχρονου φασισμού, πίσω και πέρα από τις σβάστικες και τα νεοναζιστικά μορφώματα που αναπτύσσονται στην Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρώπη.

Το σενάριο υπογράφει ο δημοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει ο Άρης Τριανταφύλλου. Υπεύθυνος παραγωγής είναι ο Θάνος Τσάντας και στη δημοσιογραφική έρευνα συμμετείχαν ο Λεωνίδας Βατικιώτης και ο Αποστόλης Φωτιάδης. Τη μουσική του ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε έγραψαν ο Ερμής Γεωργιάδης και το συγκρότημα Last Drive ενώ οι δημιουργοί υπόσχονται και αρκετές ακόμη μουσικές και καλλιτεχνικές εκπλήξεις.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε σε κάποια δημόσια προβολή ή ακόμη και να διοργανώσουν τη δική τους θα βρουν τις σχετικές πληροφορίες στη διεύθυνση fascism-inc.com.

Το νέο ντοκιμαντέρ της INFOWAR productions χρηματοδοτείται αποκλειστικά από τους θεατές του, από ενώσεις φοιτητών, εργαζομένων και από δεκάδες αντιφασιστικές πρωτοβουλίες σε όλη την Ευρώπη και διατίθεται δωρεάν χωρίς περιορισμούς χρήσης και αναμετάδοσης.

Όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν την παραγωγή μπορούν να το κάνουν από τη διεύθυνση fascism-inc.com. Οι δημιουργοί του ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε οργανώνουν ειδική προβολή, για όσους συνέβαλαν οικονομικά σε αυτή την προσπάθεια, την Κυριακή 13 Απριλίου, στις 14:30 στον κινηματογράφο Ιντεάλ – ο οποίος προσέφερε ευγενικά την αίθουσά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου