Γιατί η Πάργα δεν τελειώνει στα τραπεζάκια της παραλίας.
Γιατί η Πάργα δεν είναι μόνο τουριστικός προορισμός.
Γιατί η Πάργα έχει χωριά, καλλιέργειες, προϊόντα.
Γιατί η Πάργα έχει ιστορία, παράδοση και πολιτισμό.
Γιατί η Πάργα είναι σε τόπο εξαίρετου φυσικού κάλλους με πλούσια χλωρίδα και πανίδα.
Γιατί η Πάργα έχει μπροστά της τον ανοιχτό ορίζοντα …
Γιατί η Πάργα έχει ανθρώπους με ανοιχτούς ορίζοντες!

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

"Κάτι καινούριο απ’ τα παλιά…"



Ο Αλέξανδρος Ιακώβου , ένα δικό μας παιδί, που χρόνια τώρα με το βιολί του συνοδεύει σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Ορφέας Περίδης, ο Μανώλης Ρασούλης, ο Διονύσης Τσακνής, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Μανώλης Φάμελλος, η Ελένη Βιτάλη και παράλληλα διδάσκει βιολί στο Εθνικό Ωδείο.
Με τον Γιώργο Α. Μιχαήλ παρουσιάζουν τον πρώτο τους προσωπικό δίσκο με τίτλο "Κάτι καινούριο απ’ τα παλιά…".
Περιλαμβάνει 11 δικά τους τραγούδια, που ερμηνεύουν οι ίδιοι, βασισμένα στα μουσικά τους ακούσματα. Το δικό τους γνώριμο φωνητικό ηχόχρωμα σε αυτό τον δίσκο βάζουν οι τραγουδιστές Νίκος Ζιώγαλας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Διονύσης Τσακνής οι οποίοι ερμηνεύουν από ένα τραγούδι ο καθένας παρέα με τον Αλέξανδρο Ιακώβου και τον Γιώργο Α. Μιχαήλ.
«Το "Κάτι καινούριο απ’ τα παλιά…" είναι η μουσική αποτύπωση των συναισθημάτων μας, των εμπειριών μας και παράλληλα η σαρκαστική πτυχή του εαυτού μας. Τραγούδια απλά κι αληθινά, που γράψαμε πριν κάποια χρόνια και τώρα σας παρουσιάζουμε…» μας λένε ο Αλέξανδρος και ο Γιώργος.
Ο Αλέξανδρος Ιακώβου και ο Γιώργος Α. Μιχαήλ, με αφορμή τον πρώτο τους προσωπικό δίσκο σας προσκαλούν σε μία μουσική παράσταση ιδιαιτέρως ιδιαίτερη… με κάποιες, θα λέγαμε, ιδιαιτερότητες…!!!
"Ένα τραγούδι για τον χειμώνα" μόνο δεν αρκεί… Επηρεασμένοι από τις "Ανήσυχες μέρες" που ζούμε, πήρανε ιδέες από "Τα τραγούδια μας τ’ Αμερικάνικα" και δημιούργησαν αυτήν τη μουσικο-χιουμοριστική παράσταση που θα λειτουργήσει σαν "Παυσίπονο"… "Για το καλό μας"…

Μαζί τους μια εξαίρετη ομάδα συνεργατών ξεδιπλώνει το ταλέντο της:
Θοδωρής Δαμουράκης: κιθάρες
Ηλίας Καλούδης: πιάνο
Αντώνης Σταυρόπουλος: μπάσο
Ηλίας Παρασκευόπουλος: τύμπανα
Θανάσης Γκίκας: ηχοληψία
Την ομάδα συμπληρώνει η Κασσιανή Λειψάκη με την ξεχωριστή φωνή της.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου