Γιατί η Πάργα δεν τελειώνει στα τραπεζάκια της παραλίας.
Γιατί η Πάργα δεν είναι μόνο τουριστικός προορισμός.
Γιατί η Πάργα έχει χωριά, καλλιέργειες, προϊόντα.
Γιατί η Πάργα έχει ιστορία, παράδοση και πολιτισμό.
Γιατί η Πάργα είναι σε τόπο εξαίρετου φυσικού κάλλους με πλούσια χλωρίδα και πανίδα.
Γιατί η Πάργα έχει μπροστά της τον ανοιχτό ορίζοντα …
Γιατί η Πάργα έχει ανθρώπους με ανοιχτούς ορίζοντες!

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Αναγνώστης για τον αγωγό αερίου στην Πέρδικα


(...) Θα ήθελα να αναφερθώ στο θέμα του αγωγού που επρόκειτο να περάσει από την περιοχή της ΠΕΡΔΙΚΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ.
Τυχαίνει να έχω την μισή μου καταγωγή από το διπλανό χωριό ΑΓΙΑ ΠΡΕΒΕΖΗΣ και να γνωρίζω πολλή καλά τα συγκεκριμένα μέρη.
Για όποιον ΗΠΕΙΡΩΤΗ δεν έτυχε να δει από κοντά αυτό το κομμάτι του νομού μας τον προτρέπω το συντομότερο να τα επισκεφθεί γιατί πιστεύω ακράδαντα πως ειναι από τα καλύτερα σημεία του ΙΟΝΙΟΥ.
Αυτό που πάνε να κάνουνε με τον αγωγό θα το χαρακτήριζα έγκλημα .
Σε μια καθαρά τουριστική περιοχή που ολόκληροι οι κάτοικοι έχουν επενδύσει στον τουρισμό ζούνε εδώ κ χρόνια από αυτόν μιας κ δεν έχουν άλλα εισοδήματα ζούνε αποκλειστικά από τις καθαρές κ παρθένες παραλίες τους.
Το κράτος τώρα έρχεται ντε κ καλά χωρίς να έχει την απαιτούμενη έγκριση των πολιτών της ευρύτερης περιοχής κ θέλει να καταστρέψει αυτό το μέρος με πρόσχημα το φτηνό αέριο στην ΗΠΕΙΡΟ.
Σας ρωτάω λοιπόν τι έδωσαν στον λαό τα τελευταία χρόνια οι εκάστοτε πολιτικοί φτηνό για να δώσουνε κ τώρα?Άλλα συμφέροντα παίζονται κ εδώ κ βρήκανε ξανά τα θύματα εύκολα.
Επίσης θα ήθελα να αναφερθώ και σε αυτούς που γράφουνε κατά καιρούς στο site σας για τις δήθεν θέσεις εργασίας που θα προσφέρει η κατασκευή του αγωγού.
Τους ρωτάω λοιπόν τι θα κάνουνε όλοι αυτοί που έχουνε επενδύσει τους κόπους μιας ζωής φτιάχνοντας εστιατόρια ενοικιαζόμενα δωμάτια super market καφετέριες ότι επιχείρηση σχετίζεται με τον τουρισμό γενικά θα πάνε να γίνουνε υπάλληλοι της ΔΕΠΑ??
Ας σοβαρευτούνε επιτέλους μαζί τους κ οι υπεύθυνοι αυτού του τόπου κ ας ξαναεξετασουνε καλύτερα αυτό το ζήτημα.
Θα πρέπει να διαφυλάξουμε τα μέρη που μας χάρισε ο ΘΕΟΣ σαν κόρη οφθαλμού κ με σωστές κινήσεις κ πρόγραμμα να τα αξιοποιήσουμε σωστά επιτέλους στο έπακρον.
Η ΕΛΛΑΔΑ μπορεί να βγει από αυτήν την κρίση μόνο από τον έναν πνεύμονα που της έχει μείνει ζωντανός κ αυτός δεν είναι άλλος από τον τουρισμό.Κινήσεις σαν κ αυτές θα τις χαρακτήριζα με ένεση ευθανασίας στον ήδη φτωχό νομό μας.Θα παρακαλούσα αν είναι δυνατόν την δημοσίευση του άρθρου μου.

Με εκτίμηση ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου