Γιατί η Πάργα δεν τελειώνει στα τραπεζάκια της παραλίας.
Γιατί η Πάργα δεν είναι μόνο τουριστικός προορισμός.
Γιατί η Πάργα έχει χωριά, καλλιέργειες, προϊόντα.
Γιατί η Πάργα έχει ιστορία, παράδοση και πολιτισμό.
Γιατί η Πάργα είναι σε τόπο εξαίρετου φυσικού κάλλους με πλούσια χλωρίδα και πανίδα.
Γιατί η Πάργα έχει μπροστά της τον ανοιχτό ορίζοντα …
Γιατί η Πάργα έχει ανθρώπους με ανοιχτούς ορίζοντες!

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

«Χέρι» αλληλεγγύης στο Δήμο Πάργας από τους Κύπριους αδελφούς!

Οι Κύπριοι έχουν αποδείξει πως σε όλες τις δύσκολες στιγμές των αδελφών τους στην Ελλάδα, είναι παρόντες. Μόνο άξια συγχαρητηρίων είναι η αλληλέγγυα πράξη της Κοινότητας Χλώρακα της επαρχίας Πάφου, η οποία έκανε δωρεά 3.000 ευρώ, στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Πάργας.

 Όπως μας επισήμανε ο Δήμαρχος Πάργας, κ. Θανάσης Λιόλιος, τα χρήματα αυτά προορίζονται για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πάργας, το οποίο εντείνει τις δράσεις του και έχει καταφέρει να «ανακουφίσει» δεκάδες οικογένειες στο Δήμο, που έχουν πληγεί σημαντικά από την οικονομική κρίση.

Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πάργας, προσφέρουν ηθικά και οικονομικά ο Δήμος, κοινωνικοί φορείς, πολιτικές οργανώσεις, σύλλογοι της ευρύτερης περιοχής του Φαναρίου και της Πάργας.

Η «αδελφική» σχέση του Δήμου Πάργας και της Κοινότητας Χλώρακα της Κύπρου, έχει «χτιστεί» από μήνες, όταν η δημοτική σύμβουλος Πάργας και Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής κα Ελένη Κολιοφώτη, επισκέφτηκε την Κύπρο στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Ηπείρου, στη διεθνή τουριστική έκθεση «Ταξίδι 2012», που έλαβε χώρα στη Λευκωσία από 27 έως 29 Απριλίου 2012.

Στο περιθώριο της έκθεσης η κα Κολιοφώτη, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας, κ. Στράτο Ιωάννου, επισκέφτηκαν το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Στεφάνου Χλώρακα-Λέμπας, το οποίο είναι αδελφοποιημένο σχολείο με το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καναλακίου, όπου η κα Κολιοφώτη είναι Διευθύντρια.

Ο σύνδεσμος γονέων Αγίου Στεφάνου μάλιστα έχει ήδη στείλει οικονομική βοήθεια και στο σύλλογο γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καναλακίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου