Γιατί η Πάργα δεν τελειώνει στα τραπεζάκια της παραλίας.
Γιατί η Πάργα δεν είναι μόνο τουριστικός προορισμός.
Γιατί η Πάργα έχει χωριά, καλλιέργειες, προϊόντα.
Γιατί η Πάργα έχει ιστορία, παράδοση και πολιτισμό.
Γιατί η Πάργα είναι σε τόπο εξαίρετου φυσικού κάλλους με πλούσια χλωρίδα και πανίδα.
Γιατί η Πάργα έχει μπροστά της τον ανοιχτό ορίζοντα …
Γιατί η Πάργα έχει ανθρώπους με ανοιχτούς ορίζοντες!

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Καλλιτεχνική πρωτοβουλία στο Δήμο Πάργας

Μέσω ενός ευρωπαϊκού έργου με την επωνυμία TALKING LANDS, στο πλαίσιο του προγράμματος ευρωπαϊκής συνεργασίας Ελλάδα-Ιταλία 2007-2013, ο Δήμος Πάργας φιλοδοξεί να κάνει ένα βήμα... ποιότητας, με καλλιτεχνικές και θεατρικές δράσεις.

Βασικός σκοπός του έργου TALKING LANDS είναι η διάδοση, η διατήρηση και η προώθηση της ταυτότητας, της προφορικής τοπικής παράδοσης των δύο πλευρών της Αδριατικής και η μετατροπή τους σε εργαλείο πολιτιστικής μάθησης. Περιλαμβάνει λογοτεχνικές συναντήσεις, έντυπο πολιτιστικό υλικό, εκδηλώσεις αφήγησης, θεατρικές δράσεις, καλλιτεχνικές δραστηριότητες και συναντήσεις.

Ο Δήμος Πάργας προκηρύσσει Πρόχειρο Διαγωνισμό ανάδειξης θεατρικού – καλλιτεχνικού φορέα ή φυσικού προσώπου, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής απόψεως προσφορά για την πραγματοποίηση του έργου: «ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ “TALKING LANDS”» ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ- ΙΤΑΛΙΑ 2007-2013.

Ο Προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 58.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., 23%. Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΤΠΑ) κατά 75% και από Εθνικούς Πόρους κατά 25%.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι ανάδοχοι οφείλουν να καταθέσουν την προσφορά τους στο Δήμο Πάργας, έως την Παρασκευή 12/10/2012 και ώρα 11.00 πμ. Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην έδρα του Δήμου Πάργας από την αρμόδια Επιτροπή Διαγωνισμού, την Παρασκευή 12/10/2012 και ώρα 11.00 πμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου